Toate Impuls

Sisteme de usi glisante din Elvetia: HAWA

Usi glisante coplanar Hawa Frontino pentru design deosebit ©Hawa

#PERSPECTIVE | Hawa este o companie elvetiana ce pune mare pret pe inovare, urmarind trendurile in ce priveste locuintele viitorului. In acest mod, isi imbunatatesc constant solutiile de sisteme de culisare pentru mobila, compartimentare si fatade.

Locuintele viitorului se adapteaza la nevoile beneficiarilor, dar raman intotdeauna confortabile. Sistemele de culisare despart sau combina spatii astfel incat aceste spatii se suprapun si se intrepun.

Cu astfel de solutii flexibile puteti obtine mult dintr-un apartament mic. Mai ales acum cand petrecem mai mult timp acasa, avem nevoie de mai multe functiuni intr-un spatiu urban limitat. De aceea planificarea riguroasa si utilizarea de sisteme inteligente ne aduc confortul mult dorit.

HAWA are o multitudine de solutii pentru usi glisante si compartimentari, pe care vi le prezentam succint mai jos. Apasati pe linkurile de mai jos pentru a ajunge la produsele din catalogul web.

HAWA Concepta

Cu HAWA-Concepta usile din lemn se pot roti a 90° apoi intra lateral in corpurile de mobilier, in nise sau in perete. Se pot realiza la fel de eficient si simplu corpuri de mobilier si dressinguri de inaltimea incaperii. Conceptul bine gandit elimina ghidajul de podea si astfel spatiul se utilizeaza optim, flexibil, fara piedici. Puteti citi detalii si in articolul detaliat de pe site-ul nostru.

HAWA Folding Concepta

In plus fata de Concepta, Folding Concepta pliaza usile, ca apoi acestea sa dispara in lateral. Astfel se pot deschide fronturi de pana la 2.800 mm, chiar si fara partitie centrala. Acest sistem ofera oportunitati multiple pentru design: de la birou intr-o nisa, la spatiu de depozitare sau mascarea bucatariei intr-un living deschis, creativitatea nu cunoaste limite.

HAWA Multifold

Cu acest sistem se pot plia perechi de 2 usi si mutate in lateral. Numarul de perechi de usi nu este limitat. De asemenea, mai multe perechi de usi pot fi conectate cu un adaptor.

HAWA Clipo

Tehnologia practica de clipsare face ca asamblarea usilor glisante sa para o joaca de copii. Echipat cu amortizare, sistemul Clipo este extrem de confortabil de utilizat. Sistemul este adecvat pentru usi culisante usoare din lemn, sticla sau aluminiu de la 15 kg la 36 kg, pentru zona rezidentiala, birouri si spatii comerciale.

HAWA Combino

In ceea ce priveste diversitatea aplicatiilor, acest sistem este unul exceptional: Combino gliseaza extrem de usor si lin usi cu grosime de la 19 la 40 mm, dimensiuni de pana la 2.800 x 1.600 mm si greutate de pana la 80 kg.

HAWA Regal

Acest sistem de usi aplicate din lemn si sticla, cu combinatii de aluminiu si sticla sau oglinda, poate fi montat in orice pozitie a dulapului sau rafturilor. Sistemul de glisare ramane in spate si pune in valoare fronturile.

HAWA Frontino

Aceasta este solutia pentru corpuri inalte si comode, orientate catre design. Sistemul coplanar poate fi aplicat la orice material, aducand linia minimalista in prim plan.

HAWA Divido

Sistemul de compartimentare Divido poate fi utilizat pentru usi glisante superior sau inferior, cu profile subtiri din aluminiu de inalta calitate si panouri din lemn sau sticla, sau in varianta cu usi din lemn masiv de 30 mm grosime.

HAWA Ordena

Ordena este un sistem de glisare independent de corp, fara rama, pentru usi glisante din lemn si sticla cu o greutate de pana la 70 kg. Sistemul de feronerie este cel mai adecvat nu numai pentru dressinguri, ci și pentru compartimentari flexibile de incaperi rezidențiale sau office.

 

Catalog WEB: usi glisante si pliante Hawa

Brosura: sisteme Hawa

 

( )