Toate Impuls

Blum – cu ce prelucram si montam eficient feroneria

Masina de gaurire Minipress cu Easystick pentru feronerie Blum ©Blum

#IMPULS | Blum este cel mai cunosut producator de balamale pentru mobilier, de sisteme pentru dulapuri cu sertare si de feronerie pentru ridicarea fronturilor de corpuri suspendate. Pentru producatorii de mobilier, marca Blum este sinonima cu calitatea si durabilitatea.

Calendar programare training scolarizare Schachermayer-Blum 24-25 noiembrie 2021

Pentru a livra un produs final de calitate, si prelucrarea este la fel de importanta. In acest scop, specialistii de la Blum au dezvoltat si utilajele, ajutoarele de montaj si sabloanele necesare montarii sistemelor de feronerie pentru realizarea mobilierului de bucatarie, living, dormitor si baie.

Va prezentam in continuare utilajele si ajutoarele de prelucrare si montaj de la Blum:

Masini de gaurire si montare feronerii

Pro-Center este cea mai complexa masina, care ofera ajutor in toate aplicatiile de prelucrare a produselor Blum. Se pot realiza gauri orizontale si verticale si se poate monta feroneria in cel mai eficient mod.

Minipress se numesc mai multe tipuri de masini specializate pe anumite operatiuni de gaurire si montare, in functie de necesitate.

Sistemul de pozitionare automatizat Easystick se monteaza pe utilajele Minipress si asigura gaurirea rapida, usoara si precisa a corpurilor si fronturilor de mobilier. Dupa introducerea dimensiunilor piesei, Easystick calculeaza pozitiile de gaurire pentru feronerie. Rigla (axa X) se deplaseaza apoi automat si indica pozitia corecta de gaurire.

Sabloane si ajutoare de montare pentru feronerie Blum

Sabloanele si ajutoarele de pozitionare se utilizeaza pentru montarea tuturor produselor Blum:

  • Prelucrarea sistemelor de extragere
  • Montarea balamalelor Blum
  • Prelucrarea sistemelor de ridicare Aventos

Dispozitive de asamblare pentru sertare Blum

Cu dispozitivele de asamblare adaptate perfect chiar si pentru productii in serie mica, se creste confortul de lucru, se scurteaza timpul de prelucrare, iar calitatea montajului se transpune in durata prelungita de viata a produsului final.

  • Boxfix P – pentru montarea sertarelor LEGRABOX SI TANDEMBOX
  • Boxfix E-L - pentru montarea sertarelor LEGRABOX
  • Boxfix E-T - pentru montarea sertarelor TANDEMBOX

Training

Organizam impreuna cu Blum Romania in 24 si 25 noiembrie 2021, la sediul Schachermayer Romania din Bolintin Deal, trainingul cu tema „Ajutoare de prelucrare si servicii Blum”. Pentru a va inscrie gratuit la acest curs, va rugam sa alegeti data si ora in urmatorul calendar:

Calendar programare training Schachermayer-Blum 24-25 noiembrie 2021

Catalog web: ajutoare de prelucrare Blum

 

 

 

( )