Ce ne anima: existenta din 1838

In anul 1838, Joseph Schachermayr a infiintat lacatuseria din Linz. Aceasta a fost piatra de temelie pentru compania noastra de familie. De atunci, Schachermayer a evoluat continuu, impreuna cu piata. Datorita viziunii economice si a fortei inovatoare familia de antreprenori a reusit sa sustina dezvoltarea durabila a companiei, de la o generatie la alta.

 

Companie de familie la a 6-a generatie

Cu o traditie de familie de peste 180 de ani, conducerea concernului a fost preluata in 2008 de catre Gerd si Josef Schachermayer: Gerd Schachermayer este administratorul Schachermayer, iar Josef Schachermayer este administratorul Rechberger. Sub conducerea lor se investeste in continuu in transformarea si dezvoltarea sustenabila a celor doua companii, in plus filialele de la nivel national si international sunt modernizate periodic. Punctul central il reprezinta orientarea sustenabila spre clienti, prin urmare, sub conducerea lui Gerd Schachermayer a fost extinsa substantial oferta de servicii. In prezent, cei doi frati reprezinta cea de-a sasea generatie aflata in fruntea companiei de familie.

Comercianti en gros pentru produse tehnice

Dispunem de o experienta indelungata in domeniu si de un sortiment generos de produse tehnice si solutii de design. Orientarea noastra spre servicii in domeniul consultatei pentru clienti poate fi implementata pe piata printr-o echipa puternica de angajati. La nivel european colaboram cu intreprinderi din domeniul prelucrarii lemnului, sticlei si metalului precum si cu distribuitori. De asemenea va oferim cu placere asistenta la implementarea proiectelor, prin sortimentul nostru generos de produse. Peste 100.000 de articole stau la dispozitia clientilor nostri pe stoc in Austria, putand fi comandate din catalogul online: feronerie pentru mobilier, tehnica de fixare, prefabricate pentru constructii, echipamente pentru depozite, metale, unelte, produse chimico-tehnice, echipamente de bucatarie, chiuvete, armaturi si obiecte sanitare, utilaje de prelucrare a lemnului si metalului.

Catre catalogul Web 

Fidelizarea clientului din perspectiva furnizorului de servicii

Clientii nostri au acces la un sortiment enorm, profita de structurile logistice moderne, compara si comanda facil prin magazinul Web sau beneficiaza de expertiza consultantilor nostri tehnici si de vanzari. Legat de consultanta: reteaua noastra de experti din departamentele de specialitate ofera asistenta si in cazul unor proiecte complexe si intrebari speciale. Solutiile individuale si o implementare rapida sunt in prim-plan. Va oferim asistenta prin serviciile noastre in domeniile vanzari, procese, executie, logistica si utilaje. Astfel, dumneavoastra va ramane timp pentru lucrurile importante.

Convingeti-va de oferta noastra de servicii.

 

Inradacinati regional si activi pe plan european

Cunoasteti Yellow-City in Linz? Astfel numesc clientii vechi sediul central al companiei noastre cu birouri de consultanta de peste 6.000 metri patrati, amplasat in cartierul industrial din Linz. Spatii moderne de expunere si servicii impecabile de consultanta se gasesc de asemenea in Viena, St. Pölten, Graz, Villach, Rankweil, Innsbruck si Salzburg. De asemenea, clientii nostri beneficiaza de oferte adaptate specificului national, in filialele din Ungaria, Republica Ceha, Slovenia, Slovacia, Croatia, Polonia, Bosnia si Hertegovina, Serbia, Romania, Italia si Germania. De altfel, din „Yellow-City” a derivat si #helloyellow. Urmariti-ne online - ne gasiti pe platformele multimedia!

Contact si adresele locatiilor