Toate Impuls

Gama Hawa Concepta – usi care pivoteaza sau se pliaza si intra in nisa

©HAWA

# IMPULS | Cu sistemul HAWA Concepta, usile pot fi pivotate la 90⁰ si apoi culiseaza in lateral intr-o nisa. Acest lucru deschide perspective complet noi pentru dressing-uri, constructii din podea pana in tavan si alte solutii de depozitare.

Functionalitatea si estetica sunt criterii decisive pentru evaluarea unui obiect de mobilier. Sistemele de glisare cresc ambii parametri.

Economisirea spatiului cu ajutorul tehnologiei si maximizarea spatiului in mobilier sunt concepte aflate adanc in ADN-ul familiei Hawa Concepta.

Acest sistem face posibil ca usile glisante din lemn si toate fronturile de mobilier sa fie usor pivotate, pliate, culisate si depozitate in spatii uimitor de inguste - cu latimi de dulap de pana la 2800 mm fara pereti separatori, pentru acces liber la intreaga latime a mobilierului. Cu combinatia Hawa Concepta sau Hawa Folding Concepta, constructiile cu doua, trei sau patru usi nu sunt o problema. In acest fel, solutiile multifunctionale pentru bucatarii, homeoffice, sisteme multimedia, dressing-uri si multe altele, devin realitate intr-un timp scurt. Sistemele sunt eficiente de la planificare pana la implementare - o caracteristica tipica solutiilor glisante Hawa.

Hawa Concepta pentru usi pivotante / glisante din lemn

O noua dimensiune in designul mobilierului

Cu sistemul HAWA Concepta, usile pot fi pivotate la 90⁰ si apoi culiseaza in lateral intr-o nisa. Acest lucru deschide perspective complet noi pentru dressing-uri, constructii din podea pana in tavan si alte solutii de depozitare. Usile depozitate/ascunse in lateral, ocupa doar o latime minima de nisa in interiorul dulapului. Aceasta solutie ce impresioneaza si prin tehnologia sa inteligenta, poate face fata majoritatii dimensiunilor de corpuri de mobilier. De asemenea, Hawa Concepta, in afara de gaurile pentru pozitionare si balamalele ascunse, nu necesita scolarizare pentru instalare si nu este necesara nicio alta prelucrare, deoarece componentele sunt insurubate la panoul intermediar si sunt accesibile din fata in orice moment pentru ajustare.

Privire de ansamblu:

 • Capacitate portanta pana la 50 kg
 • Latime usa 300-900 mm
 • Inaltime usa 1250-2850 mm
 • Grosime lemn usa 19-50 mm

Hawa Folding Concepta pentru usi pliante / glisante din lemn

Pliati fronturile si le faceti sa dispara

Faceti ca fronturi intregi de dulapuri cu o latime de pana la 2800 mm sa dispara de la fata exterioara cu o singura operare manuala. Folosind acest sistem de amenajare bine gandit, doua usi pot fi pliate si glisate in lateral, astfel incat pierderea prin glisare fiind de doar 73 mm si latimea nisei de doar 110 mm. Asadar, castigati spatiu in camera cand frontul este deschis, deoarece usile sunt depozitate in dulapul din mobilier sau in buzunarul de perete. E de mentionat si tehnologia de inalta calitate a foarfecelor Hawa Sliding Solution ce garanteaza ca usile se misca lin si fara a se bloca.

Privire de ansamblu:

 • greutate maxima a usii 25 kg (pe pereche de usi 50 kg)
 • latime de usa 300-700 mm
 • inaltime de usa 1250-2600 mm
 • grosime lemn usa 19-28 mm
 • pierdere mica de culisare de 73 mm in adancimea dulapului
 • cu doua perechi de usi pliante se pot depozita in adancime, fronturi de dulap de pana la 2800 mm latime
 • ajustarile se fac din fata

CATALOG WEB: intreaga gama HAWA Concepta.

 

 

( )