Abonare la Newsletter

Fiti mereu la curent! Newsletter-ul nostru apare periodic si va informeaza despre evenimentele actuale, produsele noi si proiectele de referinta ale clientilor nostri.

Serviciu de Newsletter

Va oferim privirea de ansamblu asupra noutatilor. Cu newsletter-ul de la Schachermayer veti cunoaste primii tendintele bransei si veti fi bine informati pentru clientii dumneavoastra. Veti primi periodic prin e-mail cele mai recente informatii despre produse si noutati despre companie si brandurile comercializate.

Prin introducerea numelui si a adresei mele de e-mail, declar in mod expres consimtamantul meu pentru a primi newsletter-ul de la Schachermayer Romania SRL.

Abonare

Notificare privind protectia datelor

Securitatea si protectia datelor dumneavoastra sunt foarte importante pentru noi. Ca parte a trimiterii newsletter-ului, datele dumneavoastra personale, pe care ni le-ati furnizat, vor fi salvate si prelucrate in masura in care acest lucru este necesar pentru trimiterea newsletter-ului. Acceptand acest newsletter, sunteti de acord sa primiti publicitate din partea companiei noastre, ca parte a newsletter-ului.

Puteti revoca abonamentul in orice moment, direct in subsolul newsletter-ului, la UNSUBSCRIBE NEWSLETTER, sau ne trimiteti un e-mail la marketing@schachermayer.ro, cu adresa de e-mail pe care doriti sa o eliminam.