Toate Impus

Usi glisante pentru stilul rustic si industrial

Usa glisanta rustica cu feronerie aparenta neagra Halcö

#IMPULS | Cheia unui spatiu rustic modern sau industrial este un plan deschis, mobilier modern și elemente arhitecturale naturale pastrate si expuse. Schema de culori este foarte simpla, cu ferestre mari care aduc exteriorul in interior. Acest stil are o eleganta informala – un stil de viata modern si confortabil!

Lemn brut, piatra si metalul

Aceasta este poate cea mai importanta caracteristica a casei rustice moderne. Iubitorii acestui stil vor sa aduca natura in interior. Pentru o casa veche, este important sa pastrati caracterul si detaliile arhitecturale originale, aratati de exemplu un zid din piatra. Pentru o constructie noua, elemente definitorii ar fi grinzile expuse, folosirea de lemn recuperat sau includerea unui semineu de piatra. Rusticul modern nu uita niciodata al cincilea perete: tavanul, ce trebuie sa se integreze in stilul ales.

La fel ca in stilul rustic, in stilul industrial se imbina materiale naturale, dar aici este vedeta metalul. In ultimii ani, designul industrial a devenit din ce in ce mai popular si este usor de vazut de ce. Aspectul se bazeaza pe imbinarea elementelor confortabile cu modernitatea erei industriale.

Usa rustica “barn door”

Ambele stiluri au un element comun, usa care vine din America, unde se numeste “barn door” (usa de hambar). Aceasta devine un element de referinta si schimba imediat aspectul unei incaperi.

Schachermayer ofera sisteme de glisare cu ajutorul carora orice designer poate crea usa potrivita pentru stilul planificat, personalizand si individualizand interiorul conform cerintelor clientului.

Catalog web: informatii suplimentare despre feroneria Halcö si Marchesi

Noutate: pliant usa Marchesi

( )