Toate Impuls

Spatiu optimizat in nisele inguste din bucatarie. Calitate elvetiana.

#IMPULS | Cosul jolly PEKA Snello, subtire si elegant, cu rafturi inchise, detasabile si, prin urmare, usor de curatat, este proiectat pentru latimi de 150, 200 sau 300 mm. Snello este disponibil si ca suport pentru prosop.

Cel mai bun acces din ambele parti

Datorita rafturilor cu pereti subtiri, Snello permite utilizarea optima a spatiului - chiar si sticlele PET de 2 litri pot fi depozitate in cosul cu latime de 150 mm. Polita inchisa impiedica rasturnarea sticlelor si borcanelor cu condimente, iar obiectele mici nu au cum sa cada. Cadrul si ghidajul de sub rafturi permit accesul fara obstacole din ambele parti.

Prosoapele de bucatarie depozitate discret

Snello, asistentul practic in nise inguste, este, de asemenea, disponibil ca suport pentru prosoape. Barele au o acoperire antiderapanta, astfel incat prosoapele sa nu alunece la deschidere si inchidere. Tava practica din plastic pentru articole mici poate fi indepartata cu usurinta pentru curatare.

Stabilitate laterala excelenta

Cosul jolly este montat pe peretele lateral drept si are o ajustare frontala tridimensionala. Rigiditatea ridicata a cadrului asigura o stabilitate laterala excelenta a extensiei complete. Tavile pot fi scoase pur si simplu pentru curatare.

 

Snello poate fi completat cu o unitate push-to-open si, prin urmare, poate fi utilizat si in mobila de bucatarie fara manere.

Catalog web: informatii suplimentare despre cosul jolly PEKA Snello

( )