Toate Impus

Demontabilul pentru corpuri de mobilier Cabineo

#IMPULS | Demontabilul elvetian Lamello Cabineo economiseste timp prin prelucrarea curata a suprafetelor si dezvolta o forta maxima de strangere.

Cabineo este un conector dintr-o singura bucata, ce se monteaza prin frezare, pentru conectarea corpurilor de mobilier, prelucrarea suprafetei ramanand curata. Datorita acestei proprietati, prelucrarea este posibila pe toate masinile CNC, inclusiv masini simple cu 3 axe si masini pentru “nesting”.

Avantaje

In comparatie cu demontabilul excentric standard, Cabineo convinge printr-o prelucrare mai eficienta, o asamblare mai rapida si, de asemenea, puncteaza cu o forta de strangere ridicata, și asta fara utilizarea suplimentara a diblurilor din lemn. Designul si principiul de functionare au fost concepute astfel incat sa se obtina maxim de functionalitate cu o utilizare minima a resurselor.

Cabineo ofera producatorului de mobilier avantaje considerabile in procesul de fabricatie, transport si asamblare. In acest fel, conectorul poate fi instalat in piesele de mobilier in timpul procesului de productie, iar acestea pot fi stivuite in mod convenabil pentru transport, fara a avea parti proeminente care ar fi putut duce la deteriorari. Se elimina de asemenea si pasii de productie si efortul logistic pentru feronerie suplimentara. Pentru clientul final, valoarea adaugata este aceea ca nu trebuie sa asambleze nicio feronerie separata, astfel incat timpul de asamblare este redus masiv si asamblarea incorecta este eliminata complet.

Montaj

Demontabilul este introdus in decupajul piesei de lucru orizontale. Acest pas se poate face inainte de transport, in productie, sau dupa transport, la destinatie. Apoi surubul asamblat in prealabil in demontabil este insurubat in orificiul de 5 mm al celeilalte piese din corpul de mobilier cu un instrument de insurubare cu cap cu bila.

Ca parte a gamei, sunt disponibile optional capacele de acoperire in diferite culori, care pot fi atasate la Cabineo in cateva secunde.

Pentru imbinare cu alumiuniu, otel si HPL - Cabineo 8 M6

Elvetienii de la Lamello nu s-au oprit la acest model, ci au continuat dezvoltarea cu varianta Cabineo 8 M6, pentru imbinari intre lemn si alte materiale, precum aluminiu, otel sau HPL. In cazul in care filetul nu taie direct in piesa de prelucrat, Lamello ofera o bucsa. Acest lucru este ideal pentru conexiunile demontabile de colt si mediane, cu sarcini mari. Ideal pentru mobilier detasabil de inalta calitate, piese modulare sau pentru standuri expozitionale.

Catalog web: informatii suplimentare despre Cabineo

( )