Toate Impuls

Usa culisanta cu ridicare Siegenia Portal HS

# IMPULS | Mai multa usurinta si libertate de proiectare pentru arhitectura moderna

 

Cu un portofoliu larg de produse pentru sisteme moderne de ferestre si usi, Siegenia ofera tot ce este necesar pentru a asigura confortul, cu o calitate strict testata si cu numeroase inovatii. Feroneria Portal pentru usi culisante cu ridicare pune la dispozitie o gama larga de tipuri de deschidere, precum si solutii cu o latime de deschidere de 12 m (usi de cca. 20 m), cu inaltime de prag de 0 mm.

Mai mult confort si posibilitati de personalizare

Dupa mai multe decenii de dezvoltare, sistemul actioneaza chiar si canaturi cu o greutate de 400 kg, extrem de confortabil si in siguranta. Personalizarea si adaptarea la cerintele beneficiarului, se fac la cel mai inalt nivel cu optiunile inovatoare de design si echipare, variind de la functia de Soft Close (inchidere amortizata) si rezistenta la efractie RC3, pana la functii de motorizare si monitorizare. In acest fel puteti adapta sistemele de usi glisante exact la cerintele specifice ale proiectului.

Eficienta deosebita si logistica inteligenta

Tehnologia Portal pentru usi culisante cu ridicare de la Siegenia pentru profile din lemn, PVC si aluminiu, este atat de versatila si dezvoltata incat combina o gama larga de optiuni, cu posibilitatea de economisire a timpului si costurilor. Este vorba despre gradul ridicat de pre-asamblare, optiunile optime de reglare si numarul mic de componente astfel incat, pe langa eficienta si logistica este simplu de gestionat.

Prag 0

Pragul la nivel cu podeaua ECO PASS SKY axxent ofera o solutie care combina accesibilitatea, eficienta energetica si designul intr-un mod complet nou. Astfel, Siegenia a fost premiata cu renumita distinctie Red Dot Award 2020.

Avantaje

  • Capacitate de incarcare scalabila pana la 400 kg
  • Asamblare rapida si usoara: numar redus de componente, grad ridicat de pre-asamblare si posibilitati optime de reglaj
  • Functionare sigura, lina si luft ca standard
  • Securitate de baza ridicata in standard, ce poate fi echipata si pentru RC3 in functie de profil
  • Cu Soft Close in functie de profil: franeaza canatul si il inchide
  • Mecanism confortabil pentru canaturi grele
  • Mai multa eficienta energetica si accesibilitate datorita pragului Eco Pass

Informatii suplimentare despre Siegenia Portal HS:

Componentele culisantei cu ridicare Siegenia Portal HS

Cremon pentru culisanta cu ridicare Siegenia Portal HS

Sina de etansare pentru culisanta cu ridicare SIegenia Portal HS

 

( )