Toate Impuls

Cremon pentru culisanta cu ridicare Siegenia Portal HS

©Siegenia

#IMPULS | Cu Portal HS puteti alege cremonul, si astfel clientul are mai multe optiuni. Asadar, confortul de utilizare poate fi adaptat la nevoile individuale si, in cazul cerintelor ridicate poate fi adus la cel mai inalt nivel.

Selectia incepe de la tipul de blocare: fie clasic, cu doua sau mai multe bolturi sau inovator si la nivel, cu pana la trei carlige.

Cremon cu rola de blocare – rezistenta la efractie pana la RC3

In functie de element, puteti obtine cu usurinta rezistenta la efractie pana la RC2, cu doua sau patru bolturi solide de blocare. Daca sina de etansare DS28/48/28 este echipata cu patru bolturi de blocare si trei perechi de dispozitive de blocare spate, poate fi implementata si o rezistenta la efractie RC3 -  testata. PORTAL HS este singurul sistem care ofera acest nivel de siguranta.

Cremon cu carlig – etanseitate si siguranta fara compromisuri

Cremonul cu pana la trei carlige cu functie de blocare integrata, asigura o etansare de prima clasa si o rezistenta ridicata la efractie de pana la RC2. In stare deschisa, acestea aluneca usor in profil si reduc sarcina cremonului. Aerisirea este standard, iar reglajul de presiune montat ascuns este de +/- 2 mm.

Confort la cel mai inalt nivel

Cremon confortabil

Pentru acest tip de cremon este premontata o unitate de stocare a energiei. Arcul special, integrat ascuns, foloseste greutatea usii pentru a reduce cuplul si pentru a usura ridicarea. Cand coborati in pozitia blocata, este prevenit reculul necontrolat al manerului.

Cilindru de blocare

Cu echipare standard sau confort, cu role sau carlig, sistemul PORTAL HS este disponibil si cu cilindri de blocare, ce indeplinesc cele mai inalte cerinte de securitate.

Amortizare pentru cremon

Amortizorul garanteaza si la usile grele, o conexiune fara joc de la maner la cremon. Acesta previne zgomotele si transfera puterea in timpul functionarii, fara pierderea cursei. Amortizorul este integrat standard in toate cremoanele PORTAL HS cu un dormas de 37,5 mm.

Informatii suplimentare despre Siegenia Portal HS:

Avantajele culisantei cu ridicare Siegenia Portal HS

Componentele culisantei cu ridicare Siegenia Portal HS

Sina de etansare pentru culisanta cu ridicare Siegenia Portal HS

 

 

 

 

( )