Toate Impuls

Organizatoare de sertar din materiale sustenabile

©OrganiQ

#IMPULS | Sustenabilitatea a devenit cuvant cheie in aproape toate domeniile. Astfel, si in constructiile rezidentiale trendul este de a folosi solutii ecologice. Organizatoarele de sertar OrganiQ indeplinesc exact aceste cerinte si au fost introduse de curand in gama de produse Schachermayer. Componentele acestor organizatoare sunt canepa si kenaful. Aceste plante sunt prelucrate intr-un mod deosebit astfel ca, produsul final devine un obiect de design.

Va invitam sa va depozitati tacamurile intr-un sertar cu organizator ce este fabricat in procent de 78% din canepa si kenaf, in parti egale. Restul de 22 de procente este alcatuit dintr-un liant duroplastic, produs pe baza de apa si care nu contine formaldehide si fenoli. Organizatorul de sertar se poate utiliza in mobilierul din bucatarie, baie sau living, designul sau elegant si in culoarea inchisa in trend se integreaza perfect in mobila de bucatarie, bufete si dulapuri.

OrganiQ este denumirea materialului compozit ecologic, dezvoltat de fabrica de prelucrare a lemnului Rockenhausen din Germania impreuna cu Universitatea Tehnica Kaiserslautern. Materialul este produs la doar cativa kilometri de Rockenhausen. Astfel se poate garanta si economia emisiilor de CO2 din timpul transportului.

Canepa si kenaf

Plantele, canepa si kenaful, prezinta multe avantaje in ceea ce priveste prelucrarea: cresc foarte repede pe soluri nepretentioase, leaga o cantitate mare de dioxid de carbon si au, de asemenea, proprietati mecanice excelente. Fabrica de prelucrare a lemnului Rockenhausen, care de multi ani are un mare potential inovator in dezvoltarea de produse din lemn pentru amenajari interioare, utilizeaza aceste avantaje. Canepa este considerata una dintre cele mai vechi plante cultivate ale omenirii si este foarte rezistenta. Kenaful este similar cu iuta, dar este mai putin sensibil la lumina si are, de asemenea, proprietati bune la intindere si flexare. Organizatorul de sertar OrganiQ este astfel foarte durabil si se poate recicla.

 

O serie de mari producatori de mobilier de bucatarie din tarile vestice au preluat deja in gama lor de produse organizatoarele de sertar OrganiQ. Astfel si Schachermayer, cunoscut pentru produsele inovatoare din portofoliu, va ofera aceste articole noi. Consultantii nostri, de vanzari si tehnici, va stau cu placere la dispozitie.

CATALOG WEB: informatii suplimentare despre OrganiQ

 

 

( )