Toate Impuls

5 moduri de a utiliza usile pliante HETTICH WingLine L

Usi pliante Hettich WingLine L pentru dulap de haine. Sursa: Hettich

#IMPULS |Experimentati usile pliante intr-un mod nou. Cu WingLine L puteti implementa usi glisante pliante intr-o dimensiune complet noua a confortului. Mecanismul revolutionar de deschidere push / pull face ca intregul continut al dulapului sa fie accesibil cu o singura miscare a mainii.

Alte elemente esentiale: performanta optima de functionare, amortizarea de deschidere si inchidere, asamblarea fara scule si proeminenta minima a usii pentru o organizare interioara eficienta.

WingLine L actioneaza usi cu o greutate de pana la 25 kg si inaltime de 2.400 mm.

Usile pliante optimizeaza planificarea amplasarii corpului de mobilier pe care sunt montate, oferind urmatoarele avantaje:

  • COMPACTE - plierea usilor permite realizarea unor usi mai inguste, care nu ocupa mult spatiu atunci cand sunt deschise
  • PRIVIRE DE ANSAMBLU - deschiderea usilor ne arata dintr-o privire intreg continutul corpului de mobilier, spre deosebire de usile culisante, care ascund o parte din interiorul dulapului
  • DIMENSIUNI MARI - se pot construi dulapuri mari
  • ESTETICA – se pot realiza o multitudine de designuri noi, contemporane, cu tendinta minimalista. De asemenea se pot utiliza o multitudine de materiale pentru realizarea usilor.

Va oferim 5 idei de utilizare a sistemului WingLine L:

1. Usi pliante HETTICH WingLine L pentru dulapul de haine

Dulapul sau spatiul pentru depozitarea hainelor este foarte important in planificarea camerei, apartamentului sau casei, pentru ca, odata corect planificat, ne ajuta sa avem o organizare perfecta in casa si ne scuteste mult timp.

In dormitor, pe un perete, incastrat intr-o nisa sau ca dressing, dulapul de haine ar fi bine sa fie cat mai incapator, dar si sa ocupe spatiul in mod eficient. Aceste usi pliante minimizeaza distanta de la dulap la alte obiecte de mobilier, cerinta de baza in incaperile din ziua de astazi.

2. Usi pliante HETTICH WingLine L pentru dulapurile suspendate din bucatarie

In bucatarie rafturile suspendate sunt cele care apar primele in raza vizuala. Este intelept sa planificam cu grija spatiul de depozitare de sus, pentru a fi si accesibil, si incapator, dar si cu un design placut.

Usile pliante permit realizarea de corpuri suspendate cu latimi mari, iar continutul lor este dezvaluit complet atunci cand este necesar.

3. Usi pliante HETTICH WingLine L pentru comoda

Comodele din living sau dining, sau chiar din bucatarie, pot fi inchise elegant cu usi pliabile, ce nu ocupa spatiu inutil la deschidere.

O alta aplicatie interesanta a acestor usi pliante este utilzarea lor la dulapurile in baie, pentru ca acolo de obicei nu se planifica un spatiu generos pentru depozitare. Usile pliante pot permite designerilor sa vina cu idei deosebite si din punct de vedere estetic pentru aceasta incapere, care capata o tot mai mare importanta in locuinta contemporana.

4. Usi pliante HETTICH WingLine L pentru mascarea rafturilor

In zilele noastre, cand bucataria integrata in livinng a devenit aproape un standard in constructiile noi, din economie de spatiu, sau impletirea locuintei cu homeoffice-ul, aduce nevoia de a separa vizual zonele. O solutie foarte buna vine de la sistemul WingLine L, permitand instalarea de usi pliante pentru partea superioara a mobilierului de bucatarie. Astfel se ascunde vederii zona de depozitare si preparare, ce se deschide complet numai in momentul in care se utilizeaza.

5. Usi pliante HETTICH WingLine L pentru dulapuri sub scara

Zona de sub scara este o oportunitate pentru realizarea de cuier ascuns sau spatiu de depozitare. Astfel puteti vedea in poza de mai jos propunerea acestei solutii de la Hettich.

Va invitam sa gasiti mai multe informatii in webshop si brosura. Consultantii tehnici si de vanzari va stau mereu la dispozitie.

Catalog WEB: Mai multe informatii despre produse

 

( )