Toate Impuls

Prize incorporabile in blat, cu zambet

Priza incorporabila in blat Wipo Smile cu incarcator USB si capac negru

#IMPULS | Tehnologizarea de astazi ne face dependenti de curentul electric, avem nevoie de surse in intreaga casa, inclusiv in bucatarie si birou.

Cu priza Smile de la Wipo, nu numai ca aduceti zambet in bucatarie sau la birou, ci aveti si un loc de ascuns obiecte mici sau chiar incarcare wireless.

Prizele incorporabile pe care le cunoastem pana acum sunt strict functionale, cu un design minimalist. Wipo vine acum cu o idee jucausa, de a crea o fata acestei prize, de a ne insenina zilele acestea cu un smiley. Cele doua prize din corpul incastrat in blat formeaza ochii, iar zambetul reprezinta un spatiu de depozitare foarte util pentru obiecte mici, atat de folositoare in bucatarie sau birou.

Capacul glisant din sticla securizata, disponibil in culorile alb si negru, poate fi utilizat pentru a ascunde prizele pe de o parte, dar si ca spatiu de depozitare a oalelor fierbinti. Genial, nu?

Credeati ca mai mult nu se poate? Ba da, Wipo a creat un model ce include chiar si un incarcator wireless, deci telefoanele performante se incarca perfect cu aceasta priza.

Caracteristici tehnice

Diametru: 152 mm

Adancime montare: 40 mm

Amperaj: 16 A

Material: plastic, inox, sticla

 

CATALOG WEB: informatii suplimentare despre produse

DOWNLOAD: pliant Prize incorporabile WIPO Smile

 

( )