Toate Perspective

Webshop Schachermayer – decizie usoara asupra achizitiei

I © XPS

#PERSPECTIVE | Cu 30.000 de articole cu specificatii tehnice in limba romana, magazinul online de feronerie Schachermayer ofera o selectie larga de produse pentru dumneavoastra. Pentru a va ajuta sa decideti si sa gasiti produsul potrivit, nu numai ca puteti compara articole online, ci puteti profita si de oferta de produse recomandate. De asemenea, veti gasi in catalogul web date de proiectare in format CAD / CAM pentru aproape 4.000 de produse Blum.

Magazinele online ofera clientilor o gama larga de optiuni pentru o cautare specifica a articolelor solicitate. Datorita numarului mare de articole, nu este usor sa va gasiti imediat calea si este posibil sa nu puteti gasi produsul potrivit la prima vedere. In acest sens, Schachermayer a dezvoltat in catalogul sau web, instrumente care faciliteaza clientilor cautarea cu precizie si, intr-o selectie larga de produse, nu numai ca ofera posibilitatea de a compara articole, ci si recomanda in mod clar bunuri. Avantajele pentru clienti sunt evidente: economie de timp, cautare usoara a accesoriilor produselor si compararea directa a marfurilor.

Pe langa "Portal parteneri" ce include si webshopul, Schachermayer va ofera intotdeauna consultanta tehnica si de vanzari necesara in privinta alegerii solutiei optime pentru afacerea dumneavoastra.

Compara produsele

Datorita functiei „Comparatie produs”, care poate fi gasita in Portalul partenerilor in dreapta, sub produs, Schachermayer ofera un instrument care face mai usoara compararea produselor individuale intre marci. Alexander Steilner, Manager Marketing de Produs: „Toate eforturile noastre se concentreaza pe garantarea clientilor nostri a celui mai bun serviciu posibil in ceea ce priveste cautarea eficienta a produselor, informatii complete despre produs si selectie fiabila in catalogul online.”

Produse recomandate

Pentru a facilita cautarea in catalogul web, sunt afisate automat produse recomandate, impartite in zone individuale „Articole suplimentare necesare”, „Articole suplimentare optionale”, „Articole din aceeasi categorie” si articole achizitionate de alti clienti, care au legatura cu produsul ales. Daca utilizam exemplul balamalei BLUM 103307107, atunci, va recomandam in Webshop ca articol suplimentar necesar placuta de fixare si surubul de fixare, iar ca articol suplimentar optional capacul de balama. Puteti gasi tot pe pagina produsului si alte articole din aceeasi categorie, cu mar fi modele cu fixare prin presare sau Inserta. De asemenea, puteti vedea ca alti clienti au cumparat si glisiere sau alte articole ce v-ar putea inspira.

Blum: date tehnice CAD / CAM

Schachermayer ofera un serviciu suplimentar in catalogul sau web pentru aproape 4.000 de produse Blum: pentru fiecare articol, inclusiv seturi, este acum posibil sa descarcati cu usurinta si intr-un mod comod, datele de planificare in diferite formate (CAD / CAM). Blum si Schachermayer va ofera sprijin in planificarea si punerea in aplicare a proiectelor.

Un link direct catre datele CAD / CAM ale Blum Romania, ofera o prezentare centrala a datelor disponibile, fie ca este vorba de produse 3D, combinatii 3D, desene de productie 2D, scheme de instalare 2D sau pachete CAD intregi. Furnizam Blum-Service-Link catre produsul corespunzator rapid si continuu. Ca exemplu, pentru cuplajul Blum 103357110, gasiti la zona de Link-uri adresa pentru datele CAD/CAM.

Pentru a avea acces complet in Webshop, va rugam sa completati Formularul de inregistrare client si apoi Formularul de acces in Portalul Partenerilor.

Catalogul WEB: Intrati in lumea Schachermayer

( )