Toate Impuls

Camera tehnica cu depozitare eficienta

Spatiul de depozitare este o marfa pretioasa in spatiile de locuit moderne. © istock/gerenme © istock/gerenme

# APLICATII | Spatiul de depozitare este o “marfa” pretioasa in spatiile de locuit moderne. Prin urmare, camera tehnica a revenit la moda. Bine planificata, ea poate fi camara, camera de calcat si spalatorie dar si camera de reciclare si depozitare; toate intr-un singur loc.

In planurile de constructie, camera tehnica este marcata destul de discret, chiar cu abrevierea “CT”, spre deosebire de zona de design: living-dining sau oaza de wellness a baii. Tot odata, camera tehnica este o adevarata oportunitate de a economisi spatiu. Daca aceasta are o structura clara si ordonata, poate oferi celorlalte zone de locuit spatiul necesar pentru o casa confortabila. Dulapurile inalte (din podea pana in tavan) gazduiesc tot ceea ce nu trebuie vazut la prima vedere: maturile, aspiratoarele, racletele pentru geamuri, mopurile, galetile, mesele de calcat sau scarile ce sunt la fel de bine aranjate aici ca si materialele de curatat. Sa nu uitam de masina de spalat si uscatorul ce sunt, de asemenea, componente fixe ale incaperii utilitare: si aici, o buna planificare face spalarea mai usoara.

Curatenia

Asigurati-va ca electrocasnicele sunt integrate in dulapuri la o inaltime de lucru confortabila pentru spate. Puteti utiliza spatiul din jurul acestora pentru depozitarea detergentului, deasupra si dedesubt, iar adiacent, in stanga sau in dreapta, pentru sertare cu cosuri de rufe separate pe culori. O chiuveta poate fi de folos si pentru spalarea mainilor sau rufelor delicate.

Aprovizionarile

Camerele tehnice sunt adesea pozitionate langa bucatarie, deoarece de multe ori servesc si pe post de camara. Spatiul de depozitare este o “marfa” pretioasa in locuintele moderne, prin urmare, camera tehnica a revenit la moda. Bine gandita, ea este camara, camera de calcat, spalatorie, camera de reciclare si depozitare intr-un singur spatiu. In catalogul nostru web am reunit o gama larga de produse pe aceasta tema sub cuvantul cheie „camera tehnica”.

In camera tehnica se pot amplasa rafturi de depozitare pentru borcane, precum si extrageri pentru lazile pentru sticle. Aparatele electrice putin folosite, cum ar fi setul de fondue sau raclette, care doar ocupa spatiu in dulapurile bucatariei pe parcursul anului, pot fi gazduite tot aici. Gata cu stivuirea cutiilor de aluminiu sau a sticlei vechi in garaj. Exista loc si pentru aceste lucruri intr-o camera tehnica bine structurata. Sistemele de reciclare cu cosuri de gunoi individuale si extrageri aduc ordinea separarii deseurilor.

Actualizare de stil

Camera tehnica multifunctionala nu mai este spalatoria intunecata din vremea bunicii, in care nu se dorea petrecerea timpului. Cu dulapuri elegante, culoare sau plante verzi, camera tehnica se incadreaza in conceptul de locuit - combina functia cu designul si devine un spatiu de locuit frumos in care calcarea, spalarea sau separarea gunoiului sunt o chestiune minora. De asemenea, puteti depozita aici haine de iarna, decoratiuni de Craciun sau de Paste, echipamente de exterior sau unelte. Sistemele de dressing - deschise sau inchise - ajuta la o structura ordonata.

Schachermayer ofera o gama larga de feronerie, precum si sisteme de dressing, sisteme de depozitare sau sisteme de reciclare. Lasati-va inspirati de ideile noastre despre camera tehnica din catalogul nostru web.

( )