Toate Impuls

Cosuri jolly pentru bucatarie sau baie

Cos jolly VS SUB Side. ©Vauth Sagel

#IMPULS | In acest articol va prezentam solutiile pentru nise sau corpuri inguste, ce ar ramane neutilizate daca nu s-ar fi inventat cosul jolly.

Bucataria este unul dintre cele mai folosite locuri din casa noastra. Conform unor studii, petrecem aproape 40 de minute pe zi pregatind mesele si curatand. De aceea, ar trebui sa fie un loc functional, care sa raspunda nevoilor noastre specifice.

Cand planificam mobilierul de bucatarie sau de baie, de multe ori raman spatii cu o latime de 150-300 mm, unde este necesara o solutie eficienta de depozitare si accesare. Pentru corpurile de baza, aceasta solutie o reprezinta cosul jollly sau sertarul jolly, care, fiind extractibil, ofera cel mai bun acces si o privire de ansamblu asupra continutului.

Cosul jolly se poate utiliza pentru depozitarea tavilor si fundurilor de lemn, a capacelor de oale si cratite, a prosoapelor de bucatarie, sticlelor si condimentelor.

Cosurile acestui sistem sunt fie din bare de sarma, fie din foaie de tabla in culorile in tendinte: alb, gri si antracit. De asemenea exista modele cu sticla sau lemn.

Avantajele acestui sistem:

  • Acces confortabil. Aduce intreg continutul in fata corpului, in acest fel tot ceea ce este depozitat in zona din spate, poate fi accesat confortabil si simplu.
  • Utilizarea optima a spatiului. Utilizati fiecare centimetru din spatiul disponibil, folosind si nise inguste pentru spatiu de depozitare suplimentar.
  • Imagine de ansamblu. La deschiderea frontului se poate vedea intreg continutul dulapului.
  • Economie de timp. Nu mai deplasati totul in toate directiile, pentru a gasi ceea ce cautati. Acest lucru economiseste timp si nervi.
  • Reglare in inaltime. La modelul VS SUB Side de la Vauth Sagel, cosurile se pot regla in inaltime, astfel incat puteti adapta cosul jolly in functie de dorintele si necesitatile dumneavoastra. Inaltimea acestui model poate ajunge la 1200mm, cu trei cosuri, ceea ce permite un design variat al corpurilor de mobilier.
  • Poate fi montat ulterior. Poate fi montat in corpuri preexistente, fara a trebui indepartat blatul de lucru.

Catalog WEB: cosuri jolly

( )