Toate Perspective

Targ möbel austria | küchenwohntrends 6-8 octombrie 2021

© SCH/M.Reichl

#PERSPECTIVE | Soseste in sfarsit un moment mult asteptat: targul möbel austria | küchenwohntrends, care va avea loc in perioada 6-8 octombrie 2021 in sala de expozitii din Salzburg – pentru prima data ca eveniment hibrid. Vor fi prezentate vizitatorilor, inovatii cu tema: locuitul actual. Schachermayer va oferi in cele doua lumi (online si offline) tot ceea ce este necesar pentru confortul locuintei.

Un eveniment de aceasta amploare in Austria, care sa prezinte tendintele in domeniu, a fost asteptat un an si jumatate de expozanti si vizitatori. Pe 6 octombrie, sub masuri stricte COVID, sala de expozitii din Salzburg isi va deschide portile, pentru a oferi vizitatorilor o gama diversa de produse din diferite domenii. Vor fi expuse produse precum blaturi de lucru, accesorii, feronerii, sisteme pentru amenajari interioare, hote, electrocasnice, sisteme de iluminat, mobilier de bucatarie, baie si dining, mobilier tapitat, chiuvete, scaune si mese, dar si softuri, servicii, accesorii pentru tamplari si bunuri de consum pentru bucatarie si locuinta. Noua sala moderna de expozitii din Salzburg ofera suficient spatiu expozantilor si vizitatorilor, iar masurile de igiena si siguranta sunt puse in aplicare in conformitate cu cerintele guvernului. Printre altele, un sistem performant de aerisire asigura o alimentare permanenta cu aer proaspat.

Doua lumi

Schachermayer este prezent in acest an cu mai multe platforme. Va asteptam la standul de informatii si comunicare, cu bar si divertisment culinar. De asemenea, va vom prezenta o gama larga de usi, o bucatarie si baie special construite cu produsele noastre reprezentative. Zona de lumini arata multitudinea de posibilitati pentru a crea o atmosfera individualizata. Petra Gattinger, Managerul Compartimentului Evenimente, Targuri, Proiectare showroom-uri, mentioneaza: „In spatiile noastre de expunere sunt folosite doar produsele ce pot fi achizitionate de la noi. Incepe cu electrocasnice, bucatarii si se extinde la solutii pentru dormit”.

Lumea digitala

Inca din primavara, vizitatorii au putut admira online primele tendinte ale targului möbel austria | küchenwohntrends, in format de targ digital, 131 de expozanti oferind informatii despre produsele lor. Evenimentul virtual B2B nou dezvoltat, a fost adaptat nevoilor expertilor din industria de mobilier, experti ce au venit cu o gama larga de produse, inovatii atractive si zone tematice. S-au numarat peste 7.400 de vizite la prezentarile expozantilor, iar peste 1.600 de vizitatori au inregistrat vizite multiple. Si acum in toamna, va exista un format digital, paralel cu targul clasic. Chiar cu doua zile inainte, in 4 octombrie 2021, va avea loc un eveniment digital.

 

Targul se adreseaza in principal arhitectilor, designerilor de interior, expertilor din domeniul electric, producatorilor de mobilier si mobilier de bucatarii, precum si a tamplarilor. Focusul din acest an este „Casa inteligenta”, cu spatiul de locuit ce gandeste singur sau electrocasnicele ce sunt legate in retea si ne usureaza viata de zi cu zi.

küchenwohntrends & möbel austria 2021

6 - 8 octombrie 2021

Targul expozitional Salzburg
Program: ora 9 - 18 

4 - 8 octombrie 2021

Targ online

Informatii suplimentare: küchenwohntrends
Informatii suplimentare: möbel austria

 

( )