Toate Impuls

Usi glisante si pliante Salu

©Salu

#IMPULS | Va prezentam sistemele de usi glisante si pliante de la partenerul nostru Salu, pe care le-am grupat intr-o brosura interactiva, astfel incat sa va fie simplu sa luati cea mai buna decizie.

Feroneria pentru usi glisante si pliante, cu diferite tipuri de sisteme de culisare, ofera solutiile optime pentru toate segmentele de mobilier. Astfel se pot construi cu usurinta usi de toate dimensiunile si materialele cerute de beneficiar.

Usi glisante pentru mobilier

Producatorul Salu are o experienta extinsa in ce priveste sistemele pentru usi glisante de mobilier cu fronturi incadrate. In functie de materilalele utilizate pentru usi si de modul de montaj, avem mai multe sisteme de feronerie:

Salu S35 – pentru usi glisante incadrate de pana la 35 kg

Salu S60R – pentru usi glisante incadrate (sina inferioara - fixare prin clipsare)

Salu S60N – pentru usi glisante incadrate (sina inferioara - fixare cu suruburi)

Salu S65 – pentru usi glisante incadrate, din PAL de 18mm si sticla de 4mm

Salu S40 – pentru glisante de dressing sau pentru compartimentari pana la 40 kg. Sistemul este unic pentru utilizarea silentioasa si instalarea simpla.

Salu S80 – pentru usi glisante pana la 80 kg, cu opritor integrat si ghidaj inferior fix iar greutatea usii este impartita pe patru role masive.

 

Usi pliante pentru mobilier

SALU S25 este un sistem pentru usi pliante. Rolele inferioare permit instalarea la si sub baza dulapului. Acestea sunt fabricate din plastic rezistent, iar componentele tensionate ale rolelor superioare sunt realizate din tabla de otel, acoperite cu plastic, astfel incat este garantata functionarea optima si totodata un design placut.

 

SALU S40SD este sistemul de usi pliante, cu sina de glisare superioara fixata pe capacul corpului de mobilier. Se utilizeaza mai ales pentru usile pliante inalte si grele, montate in dormitor sau alte dulapuri mari. Acest sistem de feronerie permite instalarea sinelor de glisare in afara spatiului de dressing. De asemenea,se poate utiliza fara profilul inferior, prin adaugarea mai multor balamale.

 

CALATOG WEB: produse SALU

INFORMATII DETALIATE: brosura SALU

 

( )