Toate Aplicatii

Specialisti in trend de interior

#APLICATII | Specialistii in tendinte de la Schachermayer sunt mereu in cautarea de idei noi, care pot fi implementate cu un mix optim de produse si materiale. Aceasta varietate de culori se reflecta si in gama actuala de produse de la Schachermayer.

 

Binecunoscutele targuri europene ofera tendintele viitorului. La IMM-Köln, de exemplu, intreaga bransa de design interior se intalneste chiar la inceputul anului pentru a-si prezenta propriile noutati si a fi inspirata de altii. Sunt prezentate marci si inovatii. In diferite zone tematice, vizitatorii isi pot face o idee despre evolutia designului si pot obtine informatii eficiente.
„Succesul este astazi rezultatul ideilor inovatoare. Cu noul concept, sporim functia de orientare si transparenta a targului“, spune Matthias Pollmann, sef al Departamentului de Management al Targurilor Köln Messe.

SALONE DEL MOBILE

La cel mai mare târg de mobilă din Milano, 2.418 expozanți din 43 de țări și-au prezentat tendințele și inovațiile. Tendințele din acest an ale Târgului de mobilă din Milano arată o renaștere a postmodernismului, în prezent evidențiindu-se un mix de stiluri în multe culori. Referințele din diferite epoci sunt readuse la viață. În același timp, culorile îndrăznețe se contopesc pentru a duce la tendințe colorate designul rezidențial și office.

FORME SI CULORI

Producatorul elvetian „Vitra” se concentreaza pe combinatia de culori la moda si forme care amintesc de anii 60 si 70. Creativitatea nu are limite si este exprimata in culori precum galbenul curry si roz, iar formele rotunde din mobilier se gasesc in prezent la aproape toti producatorii. Trebuie sa fiti atenti sa nu umpleti prea mult spatiul. Minimalismul face tot mai mult loc diversitatii din ce in ce mai colorate. Totul este permis in postmodernism, iar alama este din nou folosita.

CHEIA ESTE CULOAREA

Extrem de ușoare și stabile din punct de vedere al formei, se prezintă panourile decorative SIBU, care pot fi lipite cu și fără rosturi de expansiune. Acestea sunt disponibile la Schachermayer într-o gamă largă de culori, de la Antigua Gold la Fashion Red și până la Cuprul Vintage. De asemenea furnizăm, în conformitate cu noua tendință a culorilor, diferite picioare de masă și bancă și cuiere de haine în toate culorile standard RAL CLASSIC.

OTEL NEGRU

Printre toate noile posibilitati de a proiecta camere, mobilier sau accesorii colorate pline de viata si luxoase, tema „otelului negru” apare ca un trendsetter estetic. Materialul popular este disponibil intr-o mare diversitate de produse si variante. Noile produse de feronerie de design ale companiei Halcö sunt combinatii de modern, autentic si versatil, acestia fabricand piese din fier forjat pentru sectorul constructiilor si mobilier. Asa-numitul otel negru este de fapt otel brut in aspectul sau natural. Suprafata estetica, creata printr-un proces special la temperaturi foarte ridicate, ce actioneaza ca o patina dura si protejeaza otelul permanent impotriva coroziunii, ofera produsului caracterul sau distinctiv si expresiv. O sigilare ulterioara asigura o stralucire eleganta, neafectand culoarea naturala a suprafetei negre a otelului, si astfel capatand de fiecare data o nota individuala. Feroneria moderna poate fi utilizata in variate moduri  in locuinta si datorita culorii si formelor simple, fiind preferat in aceste tipuri de decorari lemnul vechi, contrastant. 

MIX ATRACTIV

Naturalitatea materialelor ce creeaza o atmosfera impresionanta, tendintele, cat si inalta calitate a produselor impreuna cu implementarea perfecta a lor, sunt atractive pentru clientii nostri. De la rama mesei pana la feroneria pentru mobilier, produsele estetice din otel negru livrate de furnizori agreati, creeaza o atmosfera impresionanta a ambientului interior.

Cu un mix perfect de materiale, Schachermayer intelege ca stilul nu este un lux.

( )