Toate Impuls

Incarcare wireless integrata in mobilier

Sursa: EVOline

#IMPULS | Mobilierul inteligent, cu accesorii si optionale incorporate, devine din ce in ce mai cautat si ne transforma casele si locurile de munca in spatii moderne si eficiente. Unul din aceste accesorii este incarcatorul QI, ce permite incarcarea wireless a tuturor dispozitivelor mobile compatibile cu aceasta tehnologie. De asemenea, alte argumente convingatoare sunt eliminarea dezordinii de cabluri si a cautarii interminabile de adaptoare.

QI inseamna in chineza „energie de viata“. Incarcatorul QI este in prezent standard pentru transmisia de energie wireless si asigura alimentarea dispozitivelor mobile. Schachermayer ofera o gama larga de produse, doua dintre acestea ar fi incarcatorul EVOline QI si incarcatorul Versa, pentru incarcare wireless.

ORDINE IN AMENAJAREA INTERIOARA

Tehnologia ofera multe posibilitati de utilizare. Fie birou sau sala de sedinte, bucatarie sau vestibul, restaurant sau camera de hotel - puteti renunta in viitor la incurcatura de cabluri prin Incarcatoarele wireless, ce pot fi usor si convenabil integrate in diferite materiale si piese de mobilier (mese, blaturi de bucatarie, noptiere, birouri). Smartphone-urile sau tabletele cu tehnologie QI sunt incarcate printr-o bobina de inductie integrata, ce raspunde la simpla atingere.

MONTAREA INCARCATORULUI WIRELESS IN MOBILIER - PUR SI SIMPLU GENIAL

Montarea oricaruia dintre cele doua incarcatoare se face in orificii standard de Ø 80 mm. In plus, EVOline ofera avantajul mare al instalarii ascunse sub birou sau sub blatul de lucru, ceea ce face acest dispozitiv practic invizibil. Astfel, unul din avantajele importante ale incarcatorului EVOline consta in lipsa marginilor in care sa se poata colecta murdaria sau sa patrunda apa. 
“Gadgetul” care se doreste incarcat poate fi plasat pur si simplu la indemana.

CATALOG WEB: Informatii suplimentare despre produse

( )