Toate Perspective

Experimentati universul locuintelor

Sursa foto:SCH

#PERSPECTIVE | O imagine spune intr-adevar mai mult de o mie de cuvinte. Suntem incantati sa va putem prezenta o noua abordare in catalogul nostru web - cu fotografii ambientale realiste va aratam cum pot fi combinate produsele de la diferiti furnizori.

Amenajarea spațiilor de locuit necesită o bună intuiție si coordonare pentru  culoare, material și stil. Nu este întotdeauna ușor să ne imaginăm un spațiu în starea sa finală, iar pentru a sprijini clienții să ia decizii bune de cumpărare, Schachermayer stabilește noi standarde. Astfel noi, Schachermayer, creăm spații experimentale în care diferite produse sunt combinate în camere elegante.

PRODUSE PUSE IN SCENA

Usile. Acestea creeaza spatii si modeleaza caracterul spatiilor. Prin urmare, in plus fata de functionalitate, aspectul usilor, prin rafinament, simplitate, culoare, este hotarator in decizia cumpararii. DONAU Soft Plus, usa de interior din imagine, cu decor de stejar crapat, arata ca o opera de arta monumentala in camera datorita designului sau modern. Cu balamalele sale ascunse de inalta calitate, marca DONAU convinge, de asemenea, prin calitate si functionalitate.

Pecasa. Sistemul de rafturi ce deschide posibilitati de mobilare a interiorului, posibilitati practic nelimitate indiferent ca spatiul este hol, birou sau baie. Pe profilul vertical, parte din sistemul de rafturi Pecasa, se pot monta atat polite din tabla, cat si cutii de mobilier sau suporturi pentru rafturi. Acestea din urma la randul lor pot fi echipate cu rafturi din lemn sau din sticla in functie de dorintele clientului.

Toate acestea, combinate cu o podea de vinil tilo usor de ingrijit, transforma o simpla camera intr-un camin. Indiferent daca avem lemn prietenos, piatra racoroasa sau beton - selectia larga de decoruri face ca inimile designerilor sa bata mai repede.

Mai jos dunt cateva din imaginile ambientale pe care le puteti intalni in catalogul nostru web si care sunt o sursa de inspiratie pentru producatori, montatori si beneficiarii finali.

CATALOG WEB: Aici gasiti informatii suplimentare
 

( )