Toate Impuls

Electromagnetii revolutionari pentru usi din lemn, PVC si aluminiu

#IMPULS | Va prezentam noua aditie in sortimentul Schachermayer, electromagnetii Openers&Closers. Cel mai compact electromagnet, fara a face rabat de la calitate sau siguranta, produs in Barcelona. Seria 5 de la Openers&Closers se potiveste perfect la profilele din aluminiu, PVC sau lemn.

Openers and closers este o companie de familie, cu sediul in Barcelona, fondata in 1989. Compania a fost intemeiata cu obiectivul de a produce electromagneti de inalta calitate pentru piata internationala. Primul electromagnet a fost construit intr-un mic garaj si, in 1990, a inceput aventura mondiala facand prima vanzare in Marea Britanie. In urmatorii ani s-au extins pe piata UE, oferind mereu produse noi si inovatoare pentru a satisface toate nevoile clientilor.

Model 5U – unde putin inseamna mai mult!

Mic si universal

Acest model este alegerea ideala pentru proiecte cu mai multe valori de tensiune utilizata. Produsul simplifica decizia de alegere a electromagnetului potrivit si compatibilitatea cu cerintele tehnice. Noul design intern permite deschiderea cu sarcina laterala de pana la 200 N.

Model 5UF – Pasiune pentru detalii!

Compact si universal

Designul noii bobine universale ofera avantajul de a uni modelele si de a efectua o instalare mai rapida. Astfel, acest electromagnet este cel mai versatil produs pentru solutiile anti-foc.

Model 5EF – Viitorul este electronic!

Unic

Inginerii de la O&C au gasit o solutie complexa si avansata pentru usile de protectie contra incendiilor, ce necesita un strat suplimentar de protectie: includerea unui microprocesor, care deblocheaza usa de la 6 la 28V AC / DC. Pentru acest model incarcarea laterala poate creste pana la 400 N. Cipul puternic este, de asemenea, responsabil pentru controlul temperaturii electromagnetului, astfel incat sa nu depaseasca 40° C.

 

Informatii suplimentare: pliant electromagneti

Catalog web: aici gasiti produsele pentru achizitie

( )