Toate Impuls

Spalatul mainilor, varianta 2.0

Waschtischarmaturen mit Sensoren wie von Schell werden vor allem in öffentlichen Sanitäreinrichtungen immer beliebter. © Schell

#IMPULS | Spalarea mainilor, dupa cum stim, este cel mai important lucru in igiena zilnica, nu doar in pandemie. Bateriile cu senzor de la Schell si Kludi, instalate in cladirile publice, au numeroase avantaje pentru utilizatori și operatori.

Cu cat mai multe persoane ating o baterie de lavoar, cu atat se aduna mai multi germeni si bacterii. Cu armaturile cu senzor, cum ar fi cele de la Kludi sau Schell din gama Schachermayer, contactul direct cu pielea nu mai este necesar. Acest lucru nu numai ca minimizeaza un posibil risc de transmisie, ci si efortul de curatare.

In ceea ce priveste designul, armaturile sanitare din hoteluri sau centre comerciale nu mai sunt de mult inferioare pieselor din baile rezidentiale, pentru ca toaletele publice sunt un punct important in evaluarea clientilor a spatiilor vizitate.

Design aplicat

In seria Zenta de la Kludi, designul este determinat de cilindru si dreptunghi, design ce se intalneste la toate bateriile din gama pentru casa, de la chiuveta din baie si pana la dus sau bucatarie. Armaturile cu senzor, monocomanda si reglarea temperaturii, sunt disponibile cu racordarea la reteaua electrica sau cu baterii.

In seriile Xeris si Celis, Schell combina igiena perfecta, designul de prima clasa si functionalitatea pe termen lung. Datorita numarului mare de variante, nu trebuie facute compromisuri, clientii putand sa aleaga intre trei dimensiuni, diferite mecanisme de declansare si optiuni pentru reglarea temperaturii. Modelul Xeris E-T combina confortul si protectia impotriva oparirii, cu ajutorul unui termostat.

Costuri reduse cu apa

Bateriile fara contact au devenit de ceva timp standard in cladirile publice. Chiar si in zona rezidentiala, tot mai multi oameni fac tranzitia spre confort si economie, pentru ca tehnologia intuitive face ca apa sa curga numai atunci cand mana se apropie de senzorul infrarosu. Rezultatul este scaderea costurilor cu apa si energia electrica. In plus, bateriile cu senzor sunt usor de utilizat pentru toata lumea, de la copii si pana la persoane varstnice, iar apa are intotdeauna o temperatura placuta.

 

Catalog WEB: Mai multe informatii despre produse

( )