Toate Impuls

EVOline Circle80 – priza cu trecere de cablu pentru birou

© EVOline

#IMPULS | EVOline ofera solutii inteligente pentru distributia de energie electrica si date - de la prize plate in spatele mobilierului pana la instalatia electrica a intregii cladiri. Circle80 asigura functionalitatea si ordinea, chiar si la cel mai mic loc de munca.

Totul se potriveste in 80 mm!

EVOline Circle80 combina inteligent trei functii intr-una: priza, incarcator USB dublu cu un curent de incarcare de 2,1A si trecere de cablu. Aceasta iesire practica pentru cablu, cu capac integrat pentru blocare, ascunde elegant excesul de cabluri sub birou. Adancimea redusa de instalare de numai 50 mm, inclusiv cablul si sistemul de fixare EVOline, garanteaza o instalare rapida si usoara, efectuata de sus.

Schimbare ulterioara simpla

Modulele de blocare optionale se pot adapta rapid, in functie de nevoi. Si acest lucru nu necesita miscari incomode pe sub masa, pentru ca Circle80 se monteaza de sus in orificiul decupat.

La revedere, cabluri incurcate!

Prin capacul cu blocare, nu numai ca dispar de pe masa cablurile inutile, ci acestea sunt accesibile oricand, rapid. Pentru EVOline Circle80 sunt disponibile diferite modele de prize internationale. In plus fata de priza, incarcatorul dublu USB ofera optiuni suplimentare de incarcare.

Catalog WEB: Mai multe informatii despre produse

( )