Toate Impuls

Manere antipanica ISEO pentru siguranta de evacuare maxima

#IMPULS | Fiabilitatea sistemelor antipanica pentru usile de evacuare este deosebit de importanta. Acestea ofera protectie impotriva accesului neautorizat din exterior pe de o parte, iar pe de alta parte, usile pot fi deschise din interior in orice moment in caz de urgenta.

ISEO este unul din liderii in proiectarea si fabricarea sistemelor de blocare si a solutiilor de control al accesului. A combinat spiritul antreprenorial al unei intregi familii cu provocarile pietei globale.

Compania mama, ISEO Serrature, care a sarbatorit 50 de ani de activitate in 2019, este acum condusa de a treia generatie a familiei fondatoare. Continuitatea, flerul creativ si specializarea sunt semnele care fac din ISEO un simbol al „Made in Italy”.

Focusul grupului ISEO il reprezinta cercetarea, de aceea a investit intotdeauna 4% din cifra sa de afaceri in acest domeniu, pentru a garanta inovatia si progresul continuu.

 

Gama de produse antipanica Schachermayer

Din gama de produse Schachermayer, va oferim sistemul ISEO Base, pentru usi de evacuare antipanica din aluminiu, PVC, lemn sau otel, cu unul sau doua canaturi, cu inchidere de la 1 la 5 puncte. Latimea maxima a canatului de usa este de 1500 mm, iar inaltimea standard este de maxim 2400 mm (la cerere se poate configura pentru o inaltime maxima de 3400 mm). Sistemul este certificat si testat in conformitate cu EN 1125/2008 (evacuare antipanica), cu o durabilitate de 200.000 de cicluri de deschidere si inchidere si cu o clasa de rezistenta la corosiune 4 (240 ore).

 

Mecanismul modular ISEO Pad asigura evacuarea in conditii de siguranta, folosind un minim efort. Este certificat conform standardului european EN179 (evacuare de urgenta), are marcajul CE (numai daca este combinat corespunzator) si o certificare voluntara a produsului ICIM, care stabileste cerinte mai stricte decat marcajul CE. In plus, forma sa il face sa se incadreze perfect in liniile clare ale stilului minimalist de design.

 

Ambele sisteme se pot echipa cu electromagnet ISEO, cu eliberare temporara sau permanenta, pentru a asigura si controlul accesului din exterior.

 

Siguranta maxima – antipanica si antibacterian

In conformitate cu vremurile actuale, ISEO si-a concentrat cercetarea pentru produsele utilizate in locurile publice si peste tot unde igiena este o cerinta de baza: spitale, clinici, institutii, dar si crese, gradinite si scoli.

Prin urmare, functia antipanica este imbogatita cu protectia antibacteriana, AntiGerm (tratament special optional), a carei performanta este certificata de Departamentul de Medicina Moleculara al Universitatii din Padova.

Tratamentul antibacterian este permanent si nu necesita o intretinere speciala. Eliberarea constanta a ionilor de argint asigura o eficienta maxima pe toata durata de viata a produsului, chiar si in cazul zgarieturilor la suprafata.

 

Proiect antipanica Milano

Noul centru de expozitii din Milano cauta o solutie dincolo de standardele obisnuite, pentru a asigura calitatea atat in ​​materie de securitate, cat si de design.

Raspunsul a venit cu manerele antipanica ISEO. Concepute pentru a combina designul cu cele mai stricte standarde de securitate, acestea au fost instalate in noul centru. Pentru a indeplini o cerinta speciala a clientului, ISEO a aplicat un finisaj special RAL (o culoare gri personalizata) in perfecta armonie cu arhitectura.

 

Catalog WEBMai multe informatii despre produse

( )