Toate Impuls

Siguranta la locul de munca – cum prezentam imaginile in webshop

In studioul foto din Linz se fotografiaza produsele © SCH M.Reichl

#IMPULS | Ca parte a filozofiei Schachermayer, folosim noile tehnologii pentru a oferi clientilor nostri o perspectiva cat mai buna asupra gamei noastre de produse. In studioul foto 360° din Linz produsele sunt filmate din toate unghiurile, pentru a oferi imaginea completă online.

Tocmai in contextul de astazi, cand dezvoltarea omenirii si modul de lucru a luat o turnura neasteptata peste noapte, recunoastem importanta comunicarii online. Schachermayer este pregatita si reactioneaza intotdeauna rapid la schimbarile pietei, pentru a aduce clientilor informatiile si serviciile necesare desfasurarii activitatii si dezvoltarii business-ului.

Subiectul securitatii muncii a crescut enorm in importanta. Trendul arata ca numarul accidentelor de munca a scazut in ultimii ani. Pentru a mentine aceasta tendinta, Schachermayer ofera solutii pentru un loc de munca sigur.

Din cap pana in picioare

Echipamentele de lucru trebuie sa fie din ce in ce mai individuale, adaptate la tipul de munca, dar si la persoana. Multi factori joaca un rol in alegerea acestuia, indiferent de culoare, material sau croiala, preferinte sau reglementari. Cu expunerea de 360°, aveti ocazia sa vizualizati produsele din toate partile – in fata monitorului, in webshop-ul Schachermayer.

Siguranta angajatilor

Echipamentul de protectie este folosit de catre lucratori pentru a se proteja de un risc, echipament ce trebuie furnizat de catre angajator. Noi va furnizam intregi solutii pentru posturile dumneavoastra de lucru, ce se caracterizeaza prin inalte standarde de calitate, functionalitate si siguranta.

Detalii gasiti intotdeauna in webshop si bineinteles de la consultantii nostri tehnici si de vanzari.

Catalog web: Gama de produse de protectie

 

( )