Toate Perspective

Coronavirus: Informatii actuale pentru clienti si furnizori | 09.06.2020

#PERSPECTIVE | Sediile deschise. Webshop. Consultanti la dispozitia dumneavoastra. Livrari in ritm normal.

  • SEDII

Sediul nostru central din Bolintin Deal si filiala din Cluj-Napoca sunt deschise conform programului normal, luni - joi 08:00 – 17:00 si vineri 08:00 – 14:30.

Consultantii de vanzari, consultantii tehnici si referentii de vanzari va stau la dispozitie si telefonic, ca de obicei, pentru a va oferi cele mai potrivite solutii pentru aplicatiile dumneavoastra.

Am luat toate masurile pentru a asigura protectia vizitatorilor si angajatilor nostri. Va rugam sa intrati in sediile noastre numai echipati cu masca de protectie si sa pastrati o distanta minima de 1,5 metri intre dumneavoastra si alte persoane. De asemenea la intrare se gasesc dezinfectant pentru maini si covor dezinfectant, pe care va rugam sa le utilizati. Spatiile in care ne desfasuram activitatea sunt dezinfectate periodic prin nebulizare. Va rugam ca in sediul central, in orice situatie, sa va adresati angajatilor Schachermayer Romania din biroul de la parter (accesul la etajul cladirii ramane restrictionat pentru vizitatori).

  • ONLINE

Portalul online pentru parteneri este disponibil 24/24 h pentru informatii tehnice, comerciale si pentru comenzi.

  • LIVRARI

Se fac permanent eforturi pentru optimizarea achiztiilor de la furnizorii nostri europeni si a stocurilor pentru a va oferi termenele prompte cu care sunteti obisnuiti. Livrarile se desfasoara in ritm normal.

 

Multumim pentru colaborare si ramaneti sanatosi!

( )