Toate Toate Perspective

Sediu nou Schachermayer România

#PERSPECTIVE | Ne face plăcere să vă anunțăm că Schachermayer România și-a mutat sediul într-o locație nouă și mai potrivită pentru activitatea noastră, situată în parcul logistic Mega Company, pe raza comunei Chiajna, Ilfov.

Această decizie strategică de relocare a fost luată pentru a ne permite să ne desfășurăm activitățile cu mai mare eficiență și într-un mediu modern, care să răspundă nevoilor noastre în continuă evoluție. Cu o suprafață totală de 1700 mp, hala noastră deține un spațiu de depozitare de 1400 mp, iar birourile, integrate în aceeași clădire, ocupă 300 mp, asigurând un flux de lucru eficient și o comunicare fluidă între departamente.

Locația noastră nouă are avantajul unei poziționări optime, fiind situată în apropierea centrului comercial de la ieșirea de pe autostrada A1 (– sensul Pitești - București), către Șoseaua de Centură. Această amplasare facilitează accesul rapid, reducând timpul de tranzit pentru clienți și mărfuri.

Beneficiind de o construcție modernă și de facilități de întreținere de înaltă calitate, ne propunem să creăm un mediu de lucru confortabil și sigur pentru echipa noastră, în timp ce continuăm să oferim servicii de calitate superioară clienților noștri.

Această mutare reprezintă unul din obiectivele permanente ale Schachermayer de a îmbunătăți condițiile de lucru și de a reduce costurile de exploatare, asigurându-ne că suntem în pas cu nevoile și așteptările în continuă schimbare ale pieței.

Vă invităm să ne vizitați pentru a vă oferi în continuare servicii excelente și produse de cea mai înaltă calitate.

Adresa este MEGA MDO - Clădirea H, Strada Turiștilor, nr. 27, 077040 Chiajna, Ilfov.

( )