Toate Toate Perspective

NOU pe Webshop: Selectarea caracteristicilor

©DribbleGraphics

#PERSPECTIVE | Este disponibilă o nouă opțiune în catalogul nostru online, care va ușura căutarea produsului potrivit. Puteți selecta direct varianta potrivită pentru produsele căutate, selectând din meniul derulant lățimea, lungimea, culoarea sau capacitatea de încărcare.

Cu siguranță v-ați aflat în situația de a găsi balamaua sau șurubul potrivit pentru proiectul dvs., dar finisajul sau lungimea să nu fie cele potrivite. Acum vă oferim opțiunea de selecție a caracteristicilor. Atunci când într-un sortiment există mai mult de un produs și cel puțin o valoare a caracteristicilor este diferită, aceasta va fi afișată într-un meniu derulant pentru selecție.

Vor fi afișate toate valorile caracteristicilor produselor, nu doar cele ale produsului de start, apoi produsul va fi filtrat, iar valorile care nu se potrivesc nu vor mai fi incluse.

Deci, atunci când căutați, de exemplu, un șurub pentru PAL, puteți selecta aici diametrul, lungimea și tipul de acționare apărute în meniul derulant. Cu butonul "Resetare selecție", puteți reveni la început și filtra din nou după toate caracteristicile.

Dacă există doar un singur produs în sortiment sau nu există nicio diferență în valorile caracteristicilor, afișarea va rămâne ca cea inițiala - fără meniu derulant.

Afișarea cu opțiunea de selecție a caracteristicilor va apărea doar pe pagina de detaliu, nu în fereastra pop-up sau în catalogul digital cu pagini.

( )