Toate Toate Aplicatii

Eleganță și funcționalitate - oglinzile IO de la Domus Line

IO, Domnus Line

#APLICATII | Pasiunea, curajul și abilitatea de a gândi în afara tiparelor, împreună cu accentul pe experiență și profesionalism reprezintă elementele cheie ale colaborării Domus Line cu designerul italian pentru soluții de arhitectură și mobilier, Damiano Latini.

Aceste valori sunt deja familiare clienților ambelor branduri și în concordanță cu imaginea acestora.

În acest context, colecția IO, creată de designerul Nunzia Ponsillo, a fost dezvoltată.

Design

IO este o soluție de oglinzi pentru mobilierul de baie funcțională și estetică, proiectată atât pentru mediile domestice, cât și pentru cele Horeca.

Iluminare

Structura simplă și elegantă este îmbunătățită de iluminare cu surse LED dual-color D-Motion (2700 sau 4000 K) care conturează marginile sale.

Inovație

O caracteristică inovatoare a sistemului este că profilele orizontale pot aluneca de-a lungul celor verticale și se pot fixa la înălțimea dorită, astfel încât accesoriile pot fi atașate ușor, fără a fi nevoie de șuruburi.

  • IO-S, cadru unic cu oglindă rotundă

IO-S este un cadru structural format dintr-un profil vertical cu spațiu luminat integrat, care include o sursă de lumină D-Motion dual-color și două profile orizontale cu două rafturi de 5500 mm L, recomandat pentru aplicarea pe perete/tavan în spațiile de baie. Oglinda cu diametrul de 600 mm integrează o sursă de lumină perimetrală D-Motion dual-color (2700 sau 4000 K).

  • IO-D, cadru dublu cu oglindă rectangulară

IO-D este format din două profile verticale cu spații luminate integrate, două surse de lumină dual-color D-Motion, două profile orizontale și două rafturi de 300 mm L, recomandat pentru aplicații pe perete/tavan în spațiile de baie. Oglinda (L. 800 mm, Î. 600 mm) integrează o sursă de lumină perimetrală dual-color D-Motion (2700 sau 4000 K).

Cum funcționează sistemul de comutare?

Oglinda integrează alimentarea cu energie și un sistem de control cu trei comutatoare tactile care activează funcțiile de pornire și oprire, controlul luminozității, selecția nuanței de lumină și activarea sistemului anti-abur.

Descoperă acum oglinzile IO-D și IO-S de la Domus Line, pentru a aduce un plus de eleganță și funcționalitate în baia ta! 

Catalog WEB: Oglinzi IO - Domnus Line

( )