Toate Perspective

SCH&Partner - revista pentru clienti

Revista SCh&Partner online. uiconstock.com

#PERSPECTIVE | SCH&Partner este revisa dedicata clientilor nostri. Va prezentam editia 2020 a revistei, cu focus pe schimbarile aduse de acest an. Puteti accesa rapid si usor editia noastra online printr-un click!

“The future belongs to those who prepare for it today.” Viitorul apartine celor care se pregatesc astazi, spune Malcolm X, un influent activist pentru drepturile afroamericanilor (1925-1965).

Companiile si societatea in general fac planuri si strategii pentru viitor, pe termen scurt, mediu si lung, insa dupa cum experimentam acum, exista momente in care pasul ce trebuie facut imediat este foarte mare.

„The future is now“ (viitorul este acum) spune alt citat celebru; exact in aceasta situatie ne aflam noi acum. Modul de gandire si operare de pana acum nu mai functioneaza, traim intr-o perioada de incertitudine si viteza de reactie este primordiala.

In aceasta perioada toti cautam siguranta ai acest lucru se strsduieste si Schachermayer sa ofere: functionarea bazata pe incredere, mentinerea contactului profesionist cu care v-am obisnuit si livrarea prompta.

In acest numar al revistei noastre, adresata clientilor si partenerilor nostri, va oferim o perspectiva asupra modului in care compania de familie a abordat criza coronavirusului. Astfel dezvaluim cum a fost activitatea noastra de zi cu zi in timpul izolarii (pagina 14), iar CEO-ul grupului Schachermayer, domnul Gerd Schachermayer, vorbeste despre experientele sale personale intr-un interviu detaliat (pagina 8).

Asa cum veti descoperi in paginile revistei, existau deja oameni care se preocupau de munca de acasa, de evolutia arhitecturii in acest sens si de produsele corespunzatoare. O parte din produse le veti gasi prezentate aici si le puteti achizitiona de la Schachermayer, pentru a participa la inovarea care a inceput in aceste luni, in acest an neasteptat 2020.

Lectura placuta!

Link: revista SCH&Partner 1/2020

( )