Toate Toate Impuls

Profile GOLA: design minimalist si functionalitate optima

Profile Gola @VOLPATO

#IMPULS | Profilele Gola de la Volpato pot fi o alternativa pentru persoanele care isi doresc o bucatarie sigura si comoda, amenajata intr-un stil atemporal, care va fi mereu in tendinte.

Principala dorinta atunci cand alegem mobilierul de bucatarie este ca acesta sa aiba o estetica placuta, dar si sa functioneze cu usurinta. Desi exista o multime de manere pentru dulapuri care au un design frumos, atunci cand optam pentru aranjarea bucatariei intr-un stil minimalist, aceste manere pot ingreuna vizual aspectul dulapului.

Mancarea fierbinte, cutitele ascutite, dar si cablurile aparatelor electrocasnice sunt doar cateva exemple de factori care pot declansa accidente. De asemenea, atunci cand gatim, manerele pot deveni inconfortabile si se pot agata in imbracaminte.  Nu putem inlatura manerele, deoarece acestea ne sunt necesare pentru a opera dulapurile si sertarele, dar Schachermayer va ofera o solutie ca mobilierul dumneavoastra sa aiba atat aspectul dorit, cat si o functionalitate optima.

Cum este posibil acest lucru?

Va prezentam profilele Gola de la Volpato, cu ajutorul carora puteti crea iluzia ca mobilierul dumneavoastra de bucatarie nu are manere, bucurandu-va totodata de o deschidere lejera a sertarelor. Datorita profilului care se monteaza in spatele fronturilor, spatiul astfel creat va permite sa extrageti fara efort sertarele, cu varful degetelor. Temperaturile ridicate din bucatarie si umiditatea crescuta nu afecteaza aceste profile, fiind rezistente la astfel de factori, datorita aluminiul din care sunt concepute.

 Ce tipuri de profile Gola exista?

Sistemul Gola este format din doua tipuri de profile: in forma de C si in forma de L. Indiferent de tip, acestea pot fi instalate in dulapurile de bucatarie atat orizontal, cat si vertical. Profilele Gola in forma de L sunt asezate in partea superioara a corpului, iar profilul Gola in forma de C intre sertarele dulapului. Astfel, doua sertare pot fi accesate prin acelasi profil.

Asadar, profilele Gola de la Volpato pot fi o alternativa pentru persoanele care isi doresc o bucatarie sigura si comoda, amenajata intr-un stil atemporal, care va fi mereu in tendinte.

 

Catalog WEB: Profile Gola

( )