Toate Toate Impuls

Corpul de colt Trigon de la NINKA

@Ninka

#IMPULS | Indiferent daca ati decorat bucataria intr-un stil modern sau traditional, aveti suficient spatiu de depozitare sau doriti sa folositi fiecare centimetru liber, corpul de colt Trigon de la NINKA va ajuta sa creati un spatiu unic si adauga farmec bucatariei dumneavoastra.

Corpurile de colt au aparut pentru prima data in secolul XVIII. De la aparitie si pana in prezent, acestea au fost reinventate periodic, indeplinind de fiecare data mai bine dorintele utilizatorilor.

Astazi, va prezentam o inovatie de la NINKA: corpul de colt Trigon.

Care sunt avantajele utilizarii corpului de colt Trigon de la NINKA?

Montaj usor

  • Designul Trigon este simplu de operat. Poate fi montat si demontat cu usurinta, iar inaltimea tavitei superioare poate fi reglata continuu, fara utilizarea sculelor.

Durabilitate

  • Acest corp de colt este facut dintr-un aluminiu de calitate superioara, astfel nu va rugini si va putea fi folosit o perioada indelungata de timp, fara a fi afectat de umiditatea si temperaturile ridicate din bucatarie. De asemenea, poate suporta pana la 25 kg/ tavita.

Optimizarea spatiului

  • Este alegerea ideala pentru bucatariile mici. Puteti optimiza fiecare centimetru disponibil, in cel mai eficient mod. NINKA Trigon va ofera pana la 40% mai mult spatiu de depozitare, comparat cu un corp de colt obisnuit.

Creeaza spatii noi

  • Pe langa faptul ca spatiul ramas liber va fi de acum folosit, in acelasi timp se creeaza si spatii noi de depozitare, iar obiectele inestetice care aglomerau vizual bucataria vor fi ascunse.

Design unic

  • Datorita faptului ca bucataria este atat locul unde pregatim si servim masa, cat si cel unde petrecem cel mai mult timp impreuna, acesta trebuie sa aiba o estetica placuta. Corpul de colt TRIGON creeaza o arhitectura unica, oferind un aspect original bucatariei.

 

Indiferent daca ati decorat bucataria intr-un stil modern sau traditional, aveti suficient spatiu de depozitare sau doriti sa folositi fiecare centimetru liber, corpul de colt Trigon de la NINKA va ajuta sa creati un spatiu unic si adauga farmec bucatariei dumneavoastra.

( )