Toate Toate Perspective

Feronerie si accesorii pentru mobilier

Brosura feronerie si accesorii mobilier @Unsplash

#PERSPECTIVE | Solutiile oferite de Schachermayer reusesc sa indeplineasca cerintele estetice ale clientilor, dar si pe cele de confort in utilizare.

Mobilierul de calitate integreaza atat un aspect estetic placut, cat si accesorii de calitate superioara, care asigura functionalitatea. Solutiile oferite de Schachermayer reusesc sa indeplineasca cerintele estetice ale clientilor, dar si pe cele de confort in utilizare.

Descoperiti in acest articol cateva dintre produsele noastre care fac spatiul de locuit mult mai eficient si comod.

 

  • In aceasta brosura vei putea vizualiza conectorul viitorului, LAMELLO Cabineo. Acest demontabil convinge printr-o prelucrare mai eficienta, un montaj mai rapid, si puncteaza suplimentar printr-o forta de strangere mai mare, fara utilizarea suplimentara de dibluri.
  • Pentru a utiliza eficient chiar si spatiile cu o latime de 150-300 mm, recomandam utilizarea cosurilor jolly , care, fiind extractibile, ofera cel mai bun acces si o privire de ansamblu asupra continutului. Descoperiti in brosura solutia noastra de cosuri Jolly de la SIGE, sau accesati webshop-ul pentru a vizualiza intreaga gama de cosuri Jolly.
  • Tot pentru a va ajuta sa utilizati la maxim spatiul disponibil din bucatarie, coloana extractibila de la VAUTH SAGEL este compusa dintr-un cadru cuplat la front, pe care se monteaza cosuri metalice cu sarma, sau cu baza plina si laterale din tabla sau insertii de lemn, fiind primul model de camara culisanta dezvoltat pentru bucatarie.
  • Descopera solutia ideala pentru separarea deseurilor, caracterizata de depozitarea ergonomica a deseurilor organice in timpul lucrarilor de bucatarie. Recipientul de deseuri poate fi amplasat in orice bucatarie.
  • Pentru o privire de ansamblu in sertarul de bucatarie, apelati la organizatoarele oferite de Schachermayer. Sistemul compus din tavi si despartitoare se poate adapta la orice extragere si se monteaza simplu.
  • Prizele de la BACHMANN se adapteaza in mod optim in orice bucatarie, deoarece se deschid si se inchid printr-o simpla apasare. Design-ul este modern, iar materialele sunt de calitate superioara.
  • Tehnica moderna LED ofera posibilitati nelimitate de utilizare. De la solutiile de iluminare in incaperile rezidentiale si in birouri, iluminatul exterior impresionant si pana la aplicatii speciale, ca de exemplu lumini incastrate in rafturi si dressinguri.
  • Schachermayer va ofera o gama intreaga de dibluri din metal si nailor, elemente de fixare chimica speciala si pentru izolatii, precum si alte accesorii, de exemplu burghie, biti si discuri de taiere pentru profesionisti. Produsele MUNGO, pe care le puteti descoperi in brosura, sunt certificate si ofera solutiile potrivite de fixare, pentru o mare varietate de materiale de constructii si pentru o gama larga de industrii.

Va invitam sa rasfoiti paginile destinate acestor accesorii si sa va lasati inspirati pentru urmatorul dumneavoastra proiect. Din partea noastra, ca de obicei, primiti consultanta tehnica si comerciala necesara pentru optimizarea lucrarilor.

 

Brosura feronerie si accesorii pentru mobilier

Catalog web

( )