Toate Aplicatii

Produse Schachermayer pe cea mai mare cruce din lume

© Thaler Stefan Photography

#APLICATII | Pe varful Buchensteinwand, in minunata zona din Tirol Pillerseetal, a fost realizata cea mai mare cruce din lume de pe varful unui munte, cu participarea Schachermayer. Atractia turistica din muntii regiunii Tirol, in forma de cruce si 30 de metri inaltime, are lift, sali de seminar si platforme de vizionare, ce ofera privelisti fantastice si experiente incomparabile, astfel devenind o destinatie populara.

Reperul arhitectural pe varful Buchensteinwand troneaza impresionant peste vale, aducand in fiecare an pe Cunoscutul traseu „Jakobsweg“ numerosi pelerini prin regiune.  

ATRACTII SPECIALE

Platformele de belvedere, de la o inaltime de 30 de metri, ofera privelisti uluitoare spre muntii Loferer si Leoganger Steinberge, spre lacul Wildseeloder, chiar si spre cunoscutul varf de 2000 m, Kitzbüheler Horn. In cele patru brate ale crucii se afla incaperi de observatie si expozitie, incalzite, ce pot fi inchiriate si pentru conferinte, workshopuri sau nunti. Cand atmosfera este prielnica, cu o foarte buna vizibilitate, crucea imbracata cu 23.500 mp de sindrila de larice poate fi vazuta de la 30 de km. Aceasta constructie interesanta se bucura de o mare popularitate din partea publicului si in consecinta este vizitata intens. Filozofia crucii iacobine are la baza patru principii: este o destinatie cu privelisti uluitoare asupra muntilor si o locatie speciala pentru reincarcarea bateriilor, este loc de pelerinaj si pentru evenimente religioase si de suflet, devine spatiu al educatiei, cand se organizeaza aici seminarii inovative, discutii despre viitor si workshop-uri si de asemenea este un cadru pentru evenimente, unde vizitatorul poate viziona expozitii si prelegeri despre cruce. 

MATERIALE & EXPERTIZA

Schachermayer si-a adus contributia cu expertiza si materialele necesare in ce priveste constructia teraselor.

INFORMATII SUPLIMENTARE: Jakobskreuz

( )