Toate Impuls

Produse GEBOL pentru protectia muncii

©Gebol © Gebol

#IMPULS | Pandemia a adus in vocabularul nostru uzual denumiri precum masca FFP2 sau salopeta de protectie. Gebol, specialistul austriac in securitatea muncii, a avut intotdeauna astfel de produse in gama sa. Cele aproape 2.000 de articole se gasesc in cadrul producatorilor, caselor de comert si lanturilor de bricolaj din toata Europa.

Manusile de protectie, produsul de top al firmei de familie din Enns, sunt cele mai cunoscute si sunt echipamente standard pe santierele nationale si internationale, dar se utilizeaza si in privat. Seria Multi Flex este cea mai populara manusa de lucru din Austria. La Schachermayer gasiti de la Gebol manusi si ochelari de protectie, articole pentru protectie auditiva, imbracaminte de lucru si masti FFP2.

Kow-how si experienta

Tema sigurantei muncii ne priveste pe toti, de la angajator la angajat si chiar pana la persoana fizica. Secretul succesului Gebol este o combinatie intre decenii de experienta si cunostintele necesare in domeniul de securitate in munca. Actionarul si directorul general, Gerhard Frank, confirma: ”Siguranta muncii este un domeniu care necesita o buna expertiza. Pentru a obtine certificarea produselor trebuie respectate cerinte legale si standarde stricte.” La Gebol, un departament separat este responsabil pentru ca produsele oferite sa fie impecabile, testate si certificate UE. Multumita acestei trasparente si a inovarii continue, Gebol a devenit in ultimii ani un jucator global in domeniul produselor pentru securitatea muncii. In ciuda succesului, nu se pierde niciodata din vedere obiectivul principal, Gerhard Frank mentionand: “La sfarsitul zilei, este intotdeauna vorba despre protejarea oamenilor la locul de munca si in timpul liber, acest lucru va fi intotdeauna in centrul tuturor considerentelor si deciziilor noastre.”

 

CATALOG WEB: produse GEBOL

 

( )