Toate Toate Impuls

Sistemul ResiTHERM®: Montaj la distanță pentru fațade izolate termic

ResiTherm

#IMPULS | ResiTHERM® este un sistem inovator de montaj la distanță, ideal pentru fațade izolate termic. Fabricat în Germania și omologat conform ETA, acesta asigură montarea eficientă și durabilă a încărcăturilor grele pe fațadele izolate termic cu sistem de izolație la exterior (WDVS), fără a crea punți termice, protejând astfel împotriva mucegaiului și pierderilor de căldură.

Tija filetata M12x260 este realizată din oțel zincat, iar filetul de conectare și piesele de conexiune sunt din inox A4, asigurând o rezistență excelență la coroziune. Un singur set este compatibil cu toate tipurile și grosimile de izolație termică, variind între 60 și 220 mm pentru beton și între 60 și 160 mm pentru blocuri de beton. Sistemul permite economii de costuri și timp datorită procesului de montaj facil.

Garnitura de etanșare EPDM preasamblată asigură etanșeitatea împotriva ploii și vântului până la forță 11 (furtună uraganică), conform standardului DIN EN 1027.

Șuruburile filetate M12 și tijele filetate permit ajustarea adâncimii de înșurubare, adaptându-se astfel la situația individuală de montaj.

Componentele din inox A4 sunt ideale pentru aplicații exterioare, iar materialul din nylon întărit cu fibră de sticlă oferă durabilitate suplimentară.

Pentru montajul sistemului ResiTHERM® este necesară utilizarea mortarului de injecție ResiFIX, asigurând astfel o fixare optimă și sigură.

ResiTHERM® este soluția perfectă pentru montarea încărcăturilor grele pe fațade izolate termic, oferind performanță, durabilitate și eficiență în orice condiții.

Flyer ResiTHERM®

Catalog WEB

( )