Toate Toate Perspective Impuls

Mecanisme de coborâre ușă

Italiana Ferramenta Kiaro

#IMPULS | Schachermayer, în colaborare cu producătorul Italiana Ferramenta, vă prezintă un sistem inovator de coborâre a ușilor de mobilier, care reunește eleganța și spiritul practic.

Minimalismul este un curent estetic în care accentul este pus pe simplitate și funcționalitate.  Acesta nu constă doar în eliminarea pieselor de mobilier nefolositoare, ci și în transformarea acestora pentru a fi cât mai practice, păstrând în același timp și o notă personală.

Rezonând cu motto-ul “Less is more” (Mai puțin înseamnă mai mult… și mai bun), Schachermayer, în colaborare cu producătorul Italiana Ferramenta, vă prezintă un sistem inovator de coborâre a ușilor de mobilier, care reunește eleganța și spiritul practic.

KIMANA

KIMANA este o balama plată cu o mișcare unică, ce permite deschiderea pe verticală a ușilor de mobilier. Dimensiunile reduse ale acesteia, necesitatea de frezare a ușii de doar Ø 26mm, precum și design-ul minimalist al acesteia fac balamaua KIMANA să fie nu doar funcțională, ci să fie și un produs unic în categoria sa. Accesoriile de fixare sunt perpendiculare, astfel KIMANA poate fi reglată cu ușurință cu ajutorul șuruburilor PZ2, care sunt ascunse sub capacele de mascare. Este potrivită pentru uși și dulapuri cu grosimi variate. Prin reglarea balamalei KIMANA sau prin adăugarea unor adaptori sub clipsul balamalei, mișcarea ideală și alinierea perfectă sunt garantate. 

Kiaro Easy

Kiaro Easy este un sistem elegant cu mecanisme de rabatare sau coborâre a ușilor, caracterizat prin forme minimaliste și printr-o mișcare deosebit de lină. Mecanismul este montat pe panoul lateral și utilizează un fir Dyneema subțire, dar extrem de rezistent, pentru a menține ușa deschisă. Este disponibil în 2 variante, Soft și Strong.

Kimana Skin

Balamaua Kimana Skin are o deschidere de 90 grade și poate fi utilizată la corpurile cu uși rabatabile. Capacele de acoperire se asortează cu mobilierul dumneavoastră, putând fi furnizate în variantele de gri sau antracit. Opțional se poate comanda și un șablon distanțier, pentru a regla spațiul de 2 mm dintre corp și ușă.

Cele două elemente, Mecanismul Kiaro Easy și balamaua Kimana Skin vă oferă o combinație elegantă care vă vor dezvălui un design frumos. În funcție de dimensiunile corpului, se pot utiliza 1 sau 2 mecanisme.

Dacă ați decis să adoptați un stil de amenajare minimalist, este posibil ca acest proces să vi se pară dificil dar, cu ajutorul soluțiilor oferite de Schachermayer, vă puteți bucura în scurt timp de o locuință mult mai practică și modernă.

Catalog WEB: Italiana Ferramenta- Kimana si Kiaro

 

( )