Toate Perspective

Feronerie si accesorii pentru usi din lemn

Brosura "Feronerie si accesorii pentru usi din lemn" ©Unsplash

#PERSPECTIVE | De la modern, pana la clasic si elegant, Schachermayer vine cu un sortiment de feronerie pentru usile din lemn, usile culisante, precum si cu accesoriile aferente lor, oferindu-va solutia completa.

Primele usi din lemn au fost folosite in Europa in urma cu aproximativ 5000 de ani. In secolul 21, feroneria si accesoriile pentru usi au evoluat si au devenit mult mai complexe, facandu-le mai functionale si oferind mai mult confort.

Desi mobilierul poate fi schimbat frecvent, pe masura ce nevoile familiei cresc, nu putem spune acelasi lucru si despre usi. De aceea, feroneria pentru usi reprezinta o investitie pe termen lung, care ofera siguranta si fiabilitate, contribuind la design-ul locuintei.

  • Pentru un aspect elegant al usii, va recomandam balamalele ascunse de la Simonswerk, gama Tectus. Acestea rezista la sarcini de pana la 200 kg si permit un unghi de deschidere de 180 de grade. De asemenea, reglarea tridimensionala pe care o ofera poate fi utilizata la usile de inalta calitate.
  • Revolutia digitala este aici – accesul fara cheie in locuinta este posibil cu feroneria de top oferita de Idencom. Scanerul poate memora pana la 150 de amprente si este deosebit de fiabil, functionand excelent si in conditii extreme.
  • Brandul Solido, ce apartine Schachermayer, include gama de broaste ingropate pentru usi de interior cu limba silentioasa.
  • Broastele magnetice de la Bonaiti si KFV au un principiu de functionare simplu si eficient: cand usa este deschisa, limba de blocare este la acelasi nivel cu placa frontala. Magnetii cilindrici care nu sunt  vizibili mentin limba din plastic in carcasa. La inchiderea usii, limba este trasa in placa de inchidere cu ajutorul unui magnet puternic, iar acest lucru face ca inchiderea sa fie silentioasa si lina. Uzura este foarte mica datorita limbii din plasic si inchiderii automate.
  • Sistemele de feronerie inovatoare pentru montaj in tavan sau pe perete a usilor culisante din lemn suporta o greutate de pana la 100 kg. Sunt potrivite pentru un design interior contemporan, cu finisaje de inalta calitate.
  • Schachermayer va ofera un sortiment de feronerie pentru iesirile de urgenta. Din gama fac parte mecanismele antipanica negru mat cu un punct, mecanismele suplimentare cu doua puncte de inchidere sus si jos sau laterale, bara rosie si manerul exterior cu cilindru.
  • Datorita unei tehnici noi de constructie, pragul automat de etansare din gama noastra de produse economiseste timpul de montaj.
  • Tensionatorul de usa din gama Schachermayer fixeaza si sprijina cu precizie usa in timpul aplicarii spumei la imbinarea cu peretele.
  • Frumusetea se regaseste in detalii, de aceea manerele si butoanele pentru usi au un rol important in aspectul unei locuinte. Gama variata oferita de Schachermayer indeplineste toate dorintele clientilor si confera spatiului o nota personala.

 

Pentru a descoperi toate articolele din selectia noastra, va invitam sa rasfoiti brosura “Feronerie si accesorii pentru usi din lemn” si sa descoperiti modelele care va inspira in proiectul dumneavoastra de amenajare interioara.

 

BROSURAFeronerie si accesorii pentru usi din lemn

( )