Toate Toate Impuls

Mânere reinterpretate - FSB 1267 și 1268

FSB

#IMPULS | FSB aduce un omagiu pionierului arhitecturii moderne, Ludwig Mies van der Rohe, prin lansarea mânerelor FSB model 1267 și 1268. Acestea reprezintă mai mult decât o replică a celebrelor mânere, deoarece păstrează design-ul modelelor originale, în timp ce reinterpretarea se conformează standardelor și cerințelor actuale.

Acronimul FSB este la nivel mondial un sinonim pentru soluții estetice și funcționale de înaltă calitate. Fie că este vorba despre produsele clasice sau despre noile modelele 1267 și 1268, tot ceea ce într-un spațiu amenajat are legătură cu mânerele, se găsește la îndemână și dintr-o singură sursă.

Toate produsele FSB sunt fabricate în Germania și au în comun design-ul de primă clasă, perfecțiunea tehnică, durabilitatea și utilizarea exclusivă a materialelor de înaltă calitate, precum oțel, aluminiu, bronz și alamă.

FSB aduce un omagiu pionierului arhitecturii moderne, Ludwig Mies van der Rohe, prin lansarea mânerelor FSB model 1267 și 1268. Acestea reprezintă mai mult decât o replică a celebrelor mânere, deoarece păstrează design-ul modelelor originale, în timp ce reinterpretarea se conformează standardelor și cerințelor actuale.

Noua colecție de mânere este extrem de elegantă, dar și include produse de înaltă rezistență.

Seriile FSB 1267 și 1268 cu rozete ovale se deosebesc printr-un design inconfundabil, conving prin formă și culoare, caracteristici care se completează reciproc. Această soluție aduce un caracter special încăperii. Montajul simplu economisește timp la punerea în operă a proiectului.

Utilizarea acestor mânere reprezintă mereu o plăcută “strângere de mâna”.

 

Catalog WEB: Mânere FSB

( )