Toate Toate Impuls

Deblocarea ușii prin amprentă

@Pixabay

#IMPULS | Amprentele digitale reprezintă o metodă de autentificare biometrică utilizată din ce în ce mai frecvent.

Acestea pot fi folosite pentru deschiderea telefoanelor mobile, pentru autentificare și procesarea plăților cu cardul și reprezintă o metodă fiabilă, datorită unicității amprentelor. Utilizarea amprentei proprii ca mecanism de deblocare a ușilor oferă o mai mare securitate decât soluțiile clasice, deoarece prin această metodă se elimină riscul de a pierde cheile sau de a uita codul de acces. Amprenta înregistrată este tot ce aveți nevoie pentru a verifica intrarea autorizată.

Ce trebuie să știți despre mânerele de ușa cu scanare digitală?

Din dorința de a proteja cât mai bine locuințele de pătrunderea prin efracție, am adăugat în gama noastră de produse o noutate de la KWS, mâner de ușă cu scanare digitală. Aceasta devine o soluție populară pentru securizarea multor proprietăți rezidențiale și comerciale.

Mânerul de la KWS oferă acces prin utilizarea unui sistem electronic de blocare. Prin presarea degetului pe dispozitiv, se verifică dacă amprenta este înregistrată în sistem și astfel intrarea poate fi autorizată. 

Capacitatea de memorare este de până la 150 de amprente, deci mai multe persoane pot primi acces prin utilizarea acestui sistem.

De asemenea, înălțimea optimă de montare este de 1200 mm, putând fi utilizat cu ușurință de persoane cu înălțime mică (copii).

Fiind realizat din inox și având o carcasa metalică etanșă, mânerul KWS cu scanare amprenta a trecut testul de mediu și climă VdS și este rezistent în timp.

 

Catalog WEB: Mâner KWS

( )