Toate Toate Impuls

Balama pentru usi de intrare fara falt Simonswerk Baka Protect 4049 3D

Simonswerk

#IMPULS | Balamalele pentru usi de intrare fara falt sunt disponibile in diferite dimensiuni si capacitati de incarcare pentru a se utiliza la fabricarea usilor de intrare cu diverse dimensiuni si greutati.

Sistemul de balamale Simonswerk BAKA PROTECT impresioneaza utilizatorii de multi ani prin caracteristicile sale inovatoare si de incredere. Conceput pentru usile de intrare din lemn, gama de balamale BAKA ofera sisteme de balamale reglabile tridimensional pentru a indeplini cele mai inalte cerinte tehnologice si functionale.

Capacitate de incarcare de 120 kg, element de fixare ascuns in rama, reglaje trimensionale ample (inaltime +/-3,0 mm, lateral +/-3,0 mm, presiune +/-3,0 mm),  posibilitatea de echipare cu stift de siguranta MSTS pentru usile de intrare cu deschidere exterioara, precum si tehnologia lagarelor glisante care nu necesita intretinere sunt caracteristicile cheie ale acestui sistem de balamale.

Este important sa se aleaga tipul de balama potrivita pentru usa de intrare fara falt, deoarece acesta poate influenta nu numai functionarea usii, ci si aspectul acesteia. O balama de calitate inferioara poate fi vulnerabila la uzura si astfel necesita inlocuirea sau repararea frecventa, ceea ce poate deveni costisitor.

Prin urmare, va recomandam sa alegeti o balama de calitate si cu o capacitate portanta adecvata, pentru a asigura o functionare sigura si durabila a usii de intrare fara falt.

 

Catalog WEB

( )