Toate Toate Impuls

Inovatie in designul usilor: Manere spatiale modulare

KWS

#IMPULS | Sistemul modular inovator KWS deschide o gama larga de posibilitati pentru manerele usilor personalizate - modulele compatibile ale sistemului trebuie doar conectate si imperecheate.

Designul si functionalitatea usilor au evoluat semnificativ in ultimii ani, iar o inovatie notabila in acest domeniu sunt manerele spatiale modulare pentru usi. Aceste solutii ofera o abordare flexibila si adaptabila in ceea ce priveste aspectul, functionalitatea si montajul usilor. Prin utilizarea manerelor modulare, se deschid noi oportunitati in designul interior si exterior al cladirilor, aducand beneficii semnificative in termeni de estetica, ergonomie si eficienta.

Flexibilitate in design 

  • Manerele modulare pentru usi permit personalizarea si adaptarea aspectului usilor in functie de preferinte si cerinte individuale. Ele sunt disponibile intr-o varietate de forme, culori si materiale, permitandu-va sa creati un design unic si personalizat.

Montaj simplificat 

  • Manerele modulare pentru usi sunt concepute pentru a facilita montajul si demontajul rapid al acestora. Ele sunt prevazute cu sisteme de prindere si fixare inteligente, care permit instalarea si inlocuirea manerelor fara a fi nevoie de modificari structurale sau lucrari complexe. Aceastea reduc timpul si costurile implicate in instalarea si intretinerea usilor.

Ergonomie si confort

  • Manerele modulare sunt proiectate pentru a oferi o fixare ergonomica si confortabila. Ele sunt adaptate pentru a se potrivi dimensiunii si formei mainii, oferind un control sigur si usor in deschiderea si inchiderea usilor.

Sistemul modular inovator KWS deschide o gama larga de posibilitati pentru manerele usilor personalizate - modulele compatibile ale sistemului trebuie doar conectate si imperecheate.

Cu posibilitati de a modula manere cu lungime de 3000 mm dintr-o singura bucata fara suport de mijloc , fixare dreapta sau inclinata, diametre de 30, 35 sau 40 mm pentru manerele din inox si 35 si 40 mm pentru manerele din lemn, sistemul modular KWS de manere spatiale este o solutie eficienta si flexibila cu libertate maxima de proiectare

Manerele spatiale modulare pentru usi aduc versatilitate si adaptabilitate in spatiile interioare si exterioare. Cu ajutorul acestora, puteti crea usi unice si functionale, care sa se integreze perfect cu designul si dorintele dumneavoastra.

 

Catalog WEB

( )