Toate Toate Perspective

Extindere centru logistic Schachermayer, Linz, Austria

SCH 2020

Extinderea centrului logistic Schachermayer din Linz, a fost finalizata asa cum a fost estimat initial, dupa 3 ani. In cadrul proiectului “SCH 2020”, s-a realizat extinderea cladirii cu cinci noi etaje. Constructia s-a infaptuit in fata cladirii vechiului depozit de primire a marfurilor. Aici au fost create douasprezece noi porti de acces, dispunand de o logistica de ultima generatie.

In 2020, la inceputul constructiei, vicepresedintele diviziei de imobiliare, domnul Michael Karner, a explicat ca motivele extinderii centrului logistic din Linz sunt legate de spatiul disponibil care este utilizat la maxim, in special in ceea ce priveste depozitarea si manipularea. Un aspect extrem de important legat de realizarea proiectului este ca activitatea de zi cu zi nu a fost afectata de lucrari. Datorita abordarii proactive, clientii nostri nu au fost afectati de lucrarile de constructie. Proiectul “SCH 2020” reprezinta o piatra de hotar importanta pentru dezvoltarea viitoare a companiei.

Va invitam sa vizionati un filmulet cu cei trei ani de constructie comprimati in cateva secunde. Experimentati intr-un mod fascinant cum noul centru logistic Schachermayer din Linz se ridica etaj cu etaj.

SCH 2020

( )