Toate Perspective

Gerd Schachermayer despre situatia actuala

Stimati clienti,

Sper ca va merge bine. Oricat de banala poate parea aceasta afirmatie – in situatia actuala este de cea mai mare importanta. In foarte scurt timp, coronavirusul a dus la o stare de urgenta la nivel mondial. Si compania noastra de familie a fost, de asemenea, nevoita sa intre in regim de criza. Cu un numar de aproximativ 2400 de angajati, avem o mare responsabilitate sociala si economica. Desigur, sustinem pe deplin reglementarile guvernelor. Inca de la inceput am luat masurile adevcate pentru a incetini cat mai mult raspandirea virusului. 
 
In acelasi timp urmarim obiectivul de a mentine compania operationala cat mai mult timp. Cu toate acestea, in prezent nu este previzibila evolutia ulterioara. Dar un lucru este sigur, vom trece prin aceasta criza impreuna cu echipa noastra puternica de angajati. De asemenea, am optat pentru program de munca care sa ne permita sa nu reducem locurile de munca. Prin urmare, programul de lucru este partial redus prin concedii, iar unii din angajatii nostri lucreaza de acasa. Pentru cei care vin la sediu sau sunt activi pe teren, facem tot posibilul pentru a le proteja sanatatea. Cu aceasta ocazie as dori sa imi exprim multumirea fata de toti angajatii, care ne sustin deciziile cu flexibilitate si o coeziune incredibila!

Accesand link-ul de mai jos, gasiti un rezumat al celor mai importante informatii pentru clienti. Comunicam periodic alte masuri necesare pe site-ul nostru web si prin angajatii nostri.  

In incheiere va doresc dumneavoastra, familiilor, cat si angajatilor dumneavoastra tot ce este mai bun si ramaneti sanatosi!

Toate cele bune

Gerd Schachermayer 

Toate informatiile importante pentru clienti le gasiti aici

( )