Toate Perspective

Coronavirus COVID-19: informatii actuale pentru clienti | 26 martie 2020

#PERSPECTIVE | Sanatatea angajatilor, clientilor si furnizorilor nostri este o prioritate pentru compania de familie Schachermayer. Masurile de raspuns la situatia actuala sunt in continua actualizare si adecvare.

Stimati clienti,

Speram ca sunteti bine. In foarte scurt timp, acest coronavirus a dus la starea de urgenta si izolare la nivel mondial. Si grupul Schachermayer a fost, de asemenea, fortat sa intre in regim de criza. Inca de la inceput s-au luat masurile adecvate pentru a incetini raspandirea virusului pe de o parte, si de a continua activitatea pe de alta parte. Evolutia in urmatoarele saptamani nu este previzibila, insa un lucru este sigur, vom trece prin aceasta criza impreuna cu echipa noastra de angajati competenti, clientii si furnizorii nostri.

 

  • Ramanem la dispozitia dumneavoastra, zilnic de la ora 8:00. Consultantii de vanzari, tehnici si referentii de vanzari sunt disponibili telefonic si prin mail. Va rugam sa aveti intelegere daca exista timpi de asteptare.
  • Vanzarile la sediile si showroom-urile Schachermayer raman inchise.
  • Portalul nostru pentru parteneri B2B este bineinteles disponibil pentru comenzi. Va invitam sa utilizati webshop-ul. Aici gasiti informatii utile despre produs, fise tehnice si instructiuni de montaj. Daca nu utilizati inca instrumentele din webshop, gasiti aici formularul de inregistrare.
  • Chiar si in conditiile in care unii dintre furnizorii nostri au fost obligati sa suspende activitatea, firma noastra are resurse pentru a comercializa inclusiv produsele acestora, bazandu-se pe stocuri actualizate in depozitul de langa Bucuresti, cel central, din Linz, al concernului si cele ale subsidiarelor din alte tari.
  • Marfa comandata va fi livrata prin curier. S-ar putea sa existe unele intarzieri din cauza maririi volumului de munca al companiilor de curierat. Pentru clarificarea termenelor de livrare va rugam sa ne contactati. Livrarea are loc atat timp cat este posibil si permis de autoritati.

 

Factorii de decizie din companie verifica zilnic situatia si o adapteaza la reglementarile in vigoare. Va vom tine la curent in legatura cu masuri si eventuale restrictii ulterioare.

Va multumim pentru intelegere si va dorim multa sanatate dumneavoastra, familiei si angajatilor!

 

( )