Toate Impuls

Gama de broaste multipunct Siegenia KFV

©Siegenia

#IMPULS | Gama de broaste multipunct Siegenia KFV va ofera o solutie personalizata si extrem de eficienta pentru fiecare zona. Aceste broaste multipunct sunt sisteme modulare inteligente, care va vor simplifica munca de la procesare la asamblare.

Cand vine vorba de elementele cheie ale fatadelor cladirilor, va puteti baza pe cei 100 de ani de experienta ai SIEGENIA, pe o intelegere profunda a pietei si pe puterea inovatoare acumulata de-a lungul a patru generatii. Portofoliul de produse Siegenia include de la sisteme inovatoare pentru ferestre, usi batante si usi glisante pana la tehnologii avansate de ventilatie. Va oferim solutii de sisteme dintr-o singura sursa, care au fost atent gandite pana la ultimul detaliu si care vor satisface cerintele pietei acum si in viitor.

Avantajele broastelor multipunct Siegenia KFV:

  • materiale de inalta calitate si manopera precisa
  • broaste multipunct KFV si accesorii intr-un numar mare de variante pentru profile din lemn, PVC si aluminiu
  • perioada lunga de utilizare

 

Broastele multipunct KFV actionate din maner

AS 4100

Aceasta broasca multipunct este prevazuta cu role de siguranta cu cap tip ciuperca. Inchiderea acestor role se face prin rostogolire, asigurand o functionare lina.

Broastele multipunct KFV actionate din cheie

BS 2100

Broasca multipunct BS 2100 este prevazuta cu role de siguranta cu cap tip ciuperca. Inchiderea acestor role se face prin rostogolire, asigurand o functionare lina.  Limba de blocare poate fi inlocuita cu usurinta cu rola. Corespunde clasei de rezistenta RC 1 conform EN 1627–1630.

BS 2600

BS 2600 este o broasca multipunct prevazuta cu puncte de inchidere bolt-carlig. Limba de blocare Softlock garanteaza inchiderea silentioasa a usii si poate fi inlocuita cu usurinta cu rola. Corespunde clasei de rezistenta RC 3 conform EN 1627–1630.

Broastele multipunct KFV semi-automate

AS 2750

In plus fata de limba principala de blocare, broasca multipunct  AS 2750 este prevazuta cu doua bolturi suplimentare de blocare Softlock cu arc, pentru a etansa usa pe toata inaltimea, fara ca broasca sa fie zavorata, asigurand o protectie permanenta impotriva deformarii si o inchidere silentioasa a usii. Incuierea este asigurata cu carlige, iar cu zavorul central se obtine clasa de rezistenta RC 3 conform EN 1627–1630.

Broastele multipunct KFV automate

AS 3600

Aceasta este o broasca multipunct cu incuiere automata, care este activata de declansatorul mecanic din bolturile automate. La contactul cu elementul ramei, asigura incuierea usii prin eliberarea carligelor si zavorului central, pentru a obtine clasa de rezistenta RC 3 conform EN 1627–1630. Limba de blocare Softlock garanteaza inchiderea silentioasa a usii. Broasca AS 3600 poate fi echipata ulterior cu motor si sistem de control al accesului cu tastatura (cod), sistem biometric (amprenta), transponder (card) sau SIEGENIA Comfort App.

 

Pentru intrebari cu privire la gama noastra de produse Siegenia KFV, va rugam sa contactati consultantii de vanzari si tehnici, care va stau la dispozitie cu toate detaliile.

 

( )