Toate Perspective

Noutati in webshop-ul Schachermayer

#PERSPECTIVE | In viata ne imbunatatim continuu. In spiritul acestui motto, Schachermayer isi dezvolta constant catalogul web, prezentand astfel in „showroom-ul interactiv” produse bazate pe cerintele clientilor nostri.

 

Acum in catalogul web: Cu funcția „NOU in sortiment”, puteti gasi intotdeauna articolele nou introduse in gama de produse, sau produse existente deja in portofoliu, dar adaugate in webshop cu detalii tehnice si comerciale.

Nu exista ore de deschidere. Dumneavoastra decideti cand faceti achizitii, datorita serviciului disponibil 24 de ore pe zi, sapte zile pe saptamana.

Ne orientam intotdeauna serviciile catre client. Din experienta consultantilor nostri de vanzari, stim ca apar diferite cerinte pentru catalogul nostru web. Prin urmare, este deosebit de important ca toate informatiile pentru clientii nostri sa fie disponibile cu cateva clicuri si, prin urmare, sa fie foarte usor accesibile.

 

NOU in sortiment

De curand, in Portalul pentru parteneri Schachermayer, a fost introdusa o functie complet noua in partea din dreapta sus a ecranului. Produsele listate recent vor fi afisate in fereastra „NOU in sortiment” dupa autentificarea in webshop. Astfel sunteti intotdeauna primii informati asupra noilor produse. Datorita extinderii gamei noastre de produse cu un numar relativ mare de inovatii din diverse domenii, sortarea produselor cu ajutorul optiunii de filtrare „Categorie”, din partea stanga a ecranului, va va ajuta sa va orientati mai rapid asupra a ceea ce va intereseaza.

Pentru a beneficia de aceasta facilitate, va rugam sa va autentificati in webshop, sau daca nu aveti inca un cont, solicitati cu ajutorul "Formularului de acces in Portalul pentru parteneri".

Faceti clic in lumea galbena a Schachermayer si incercati noile caracteristici ale catalogului nostru web.

( )