Toate Toate Perspective

Funcția de căutare în Webshop: căutarea devine identificare

Funcția de căutare în Webshop

#PERSPECTIVE | Cu funcția de căutare îmbunătățită, rezultatele relevante sunt afișate într-un mod ușor de urmărit. O funcție de căutare cu rezultate rapide, clare și, mai presus de toate relevante, este esența unui magazin web bun: prin urmare, am revizuit fundamental componenta esențială, funcția de căutare, în catalogul nostru web.

 

Noua funcție de căutare oferă acum clienților noștri acea valoare adăugată în găsirea rapidă a produselor căutate și astfel asigură o experiență convingătoare.

 

Această funcție de căutare în Webshop va fi activată în săptămâna calendaristică 28.

Rezultate relevante ale căutării

Noua funcție de căutare vă oferă rezultate de căutare precise și substanțiale. Clienții pot găsi rapid și ușor produsele pe care le doresc, fără a fi nevoiți să caute mult timp.

Exemplu: Căutați un fierastrau pendular de la Bosch. Introduceți cuvintele cheie „pendular” și „Bosch” în fereastra de căutare și veți primi rezultate relevante pentru căutarea dumneavoastră.

Câmp de căutare cu sugestii în timp real

Nu mai trebuie să introduceți termenul de căutare complet, primele litere sunt suficiente. Acest lucru este posibil deoarece în câmpul de căutare, după doar câteva litere, sistemul vă afișează, în timp real, diferiți termeni care ar putea să reprezinte ceea ce căutați dumneavoastră. Este un element interactiv care ajută utilizatorul să introducă mai rapid și mai ușor termenii de căutare relevanți sau numele produselor. Utilizatorii îl pot folosi pentru a selecta produse direct sau pentru a ajunge la un anumit grup de produse pentru a face căutarea lor și mai eficientă.

Îmbunătățirea filtrului

De exemplu, dacă sunteți în căutarea unui fierastrau pendular de la Bosch și Festool, puteți introduce în câmpul de filtrare specială (în dreptul grupelor de structuri cu pictograma în formă de pâlnie) mai multe mărci sau alte filtre (de ex. Volt sau similar).

Noua funcție de căutare în Webshop va fi activată în săptămâna calendaristică 28.

( )