Toate Toate Perspective

Broșuri interactive - O experiență digitală inovatoare pentru cumpărătorii online

#PERSPECTIVE | În era tehnologiei avansate, evoluția digitală continuă să transforme modul în care interacționăm cu informațiile. Astăzi, suntem încântați să împărtășim cu dumneavoastră, clienții noștri fideli, vestea despre lansarea noii versiuni a broșurilor de vânzări.

Sunteți obișnuiți să consultați broșurile clasice, fie ele digitale sau tipărite, dar acum vă invităm să descoperiți o experiență complet nouă - pagini interactive și link-uri directe către produsele pe care le căutați, facilitând astfel achizițiile din Webshop-ul nostru.

Pentru a le accesa, tot ce trebuie să faceți este să selectați meniul "Cataloage Online" de pe Webshop-ul nostru. Daca nu îl aveți încă la dispoziție, vă rugăm să solicitați instalarea la consultantul de vânzari din zonă sau la mail marketing@schachermayer.ro.

Acolo veți găsi două categorii principale - "Universul Produselor" și "Universul Tematic". Astăzi, ne concentrăm asupra broșurilor din categoria "Universul Tematic", care reprezintă o selecție atentă de produse din gama noastră, organizate în categorii ușor accesibile prin intermediul link-urilor din cuprinsul broșurii.

O experiență de lectură captivantă

Cu noua versiune digitală a brosurilor, ne-am propus să vă oferim o experiență de lectură captivantă și intuitivă. În loc să navigați prin pagini statice, puteți acum să răsfoiți paginile sub forma unei cărți digitale interactive. Cu un design atrăgător și funcții de navigare ușoară, veți avea senzația că răsfoiți o broșură reală, dar și cu avantajele uneia în format digital.

Link-uri directe către produse

Una dintre caracteristicile-cheie ale noii versiuni digitale a broșurilor noastre este integrarea link-urilor directe către produse. Nu mai este nevoie să parcurgeți pagini întregi în căutarea unui anumit articol. Fiecare cod din broșură este acum asociat cu un link direct către produsul respectiv în Webshop. Asta înseamnă că, printr-un simplu click, puteți vedea informații detaliate despre produs, imagini de înaltă calitate și specificații tehnice relevante. Facilităm astfel procesul de decizie și achiziție, economisindu-vă timp prețios.

Beneficii pentru cumpărătorii din Webshop

Această nouă versiune digitală a broșurilor aduce beneficii semnificative pentru cumpărătorii noștri online. Prin intermediul acestor noutăți, puteți explora rapid și comod gama noastră variată de articole. Informațiile detaliate și imaginile clare vă ajută să luați decizii informate și să găsiți produsul potrivit nevoilor dumneavoastră. Apoi, cu doar câteva click-uri, puteți adăuga produsele dorite în coșul de cumpărături și să finalizați comanda într-un mod simplu și rapid.

CATALOAGE ELECTRONICE - Universul Tematic

( )